Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz carl18 #12493 üzenetére

    Ejj, kicsit ráncolom a homlokom :(((
    Már tegnap is írni akartam (csak késő volt + lustaság) ...
    ... szóval ezt csipogom (csipogjuk), hogy az Anker cuccaihoz - ez most kicsit beképzelten hangozhat - "érteni kell". Ezért eleve halálra ítélt az a próbálkozás, hogy unboxing → csutka hangerő, és várjuk a csodát. Egyfelől egyik hangszóró se szól igazán jól 100%-os hangerőn (én eleve járattam volna előtte egy kicsit, mielőtt "lepadlózom"), másfelől, ami az ereje / előnye az Anker / Soundcore cuccoknak, az sokszor a hátránya is (ld. pár hozzászólással korábbi YT-s review-t), vagyis bíbelődni kell vele.
    A márka termékeit tehát ki kell tapasztalni (sajnos vagy sem, a legritkább esetben szólnak jól a gyári beállításokkal). Az sem ritka, hogy különböző EQ-t érdemes egyik, míg másikat a másik stílushoz használni. Sőt érdemes kísérletezni az EQ-val a hangerő függvényébe is.
    Az EQ akkor is jól jön, mikor pl. nem zenét hallgatok (podcast-oknál rendszeresen átállítom "vocal"-ra), de a hangszóró elhelyezkedése (szekrény, sarok, asztal) is befolyásolhatja az "ideális" beállítást.

    Sajna (mondjuk ennek köszönhetem most a Liberty 3 Pro-m, szóval azért annyira nem panaszkodok :) ) a TWS piac nagyon pörög. Én is értekeztem már azt hiszem itt erről (+ a YT-n is van fenn egy jó videó, miért). Így én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy jön-e, és ha igen, mikor utód (pedig nagyon várom).
    A Soundcore fórumon talán van is egy ilyen topic (majd rákeresek) ... kicsit meg kellene pörgetni, hátha segítene. :U

    Ja, ha az aptX mellé (helyette) betennék mondjuk az LDAC-ot, akkor az odab@**na rendesen.

    #12497 Lami66
    " ... ott már semmilyen fejlesztéssel nem lehet nagyot növekedni ... "
    Ezzel mondjuk vitatkoznék ...

    "A gyártók a multiroom hangszórókra mennek rá."
    Nekem ez valahogy nem tűnt fel. Lehet mondjuk mert nem is nagyon nézelődök ilyen témában (és akiket szoktam nézni a YT-n sem tesztelnek ilyet).

    Az mondjuk igaz, hogy ilyen "multiroom" felkiáltással sokszor áron lehet még a sz@rt is eladni, miközben (személyes, szubj. vélemény) semmi értelme ezeknek a "sokszobás" hangszóróknak.

    "A vevőknek wifis lejátszó kell." - olyat mondjuk csinálhatna a Soundcore. Nem kell, hogy multiroom legyen. Esetleg - én ennek örülnék a legjobban - egy olyat, aminek van egy kis saját rendszere (kis kijelző, tud innen-onnan stream-elni, netrádió). Noname márkák már tök régóta csinálnak ilyet. Ha az Anker belépne erre a területre, volna "visítozás".

Új hozzászólás Aktív témák