- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
-
-
JokerBane
csendes tag
Köszi szépen a választ! Egy kérdésem ismét adódott, még pedig a következő:
a filmet BD Rebuilder-rel alakítottam, custom target size: 24600 megabytes, de ezek szerint még így sem fér rá a lemezre. A túlírást még nem próbáltam imgburn-nel, lehetséges egyáltalán, vagy nem is éri meg ilyenekkel szórakozni? Köszi szépen ismételten a segítséget!
Kocsis Attila
-
JokerBane
csendes tag
Hali! A beállítások nálam ennyiben különböznek/tek a képen láthatóaktól:
- USE deinterlacer on interlaced sources
- Keep only BDMV/CERTIFICATE folders
Ezek előtt volt pipa.- Use x264' internal LAVF
- Assume PAL for DVD output
Ezek előtt pedig nem volt pipa.(Illetve a custom target volt 24000 MB-ra állítva.)
Megpróbálom az általad javasolt beállításokkal! Köszönöm ismét a segítséget!
Kocsis Attila
-
buci30
addikt
Olvastam amit valaszoltal nem is kerdeztem vissza arra, azt hittem van mas lehetoseg is meg.
Azt kihagyom mert hosszadalmas. Letoltottem minden programot de valami nem jo megse, pedig ugy csinaltam ahogy levan irva, de meg se jo valami. Igy hagytam...iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
laca000
őstag
Biztos vagyok benne, hogy nem sérült.
Szoftveresen le tudom játszani, a mappának nevében különleges karakterek nincsenek.
A rövid történet, hogy TSMuxerrel szinkronhangot tettem az m2ts fájlba, időzítettem, elmentettem Blu-ray disk-ként.
Ennyi.
Jónak kellene lennie.
De nem jó..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Egyébként biztos vagyok benne, hogy az MP3 hang a baja.
Hogy az egyik hangformátum MP3-ban van a film alatt, amelyiket előzőleg beillesztettem.
Szerintem.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
-
mayday00
őstag
5ből 4 kuka. Egymás után. De a másik 2 lemezfajával meg minden ok ahogy írtam is. Áttérek erre a victor-ra szerintem Meg legközelebb a tdk-t próbálom ki. Anno már írtam arra és nem volt avval sem semmi gond.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Nem mindig ugyan azon a helyen, változó volt, hogy éppen hány %-nál. Semmit sem csináltam közben, nem neteztem, nem futott semmi a háttérben. Asztalon kint volt a Img ment a írás ennyi.
Számomra is rejtély, hogy mi lehetett Valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan mi volt a hiba oka, miért állt le a írás. Ez olyan megoldatlan dolog marad. vagy az a pár példány lehet hibás volt. A több 100ezer lemezből. Kicsi a esélye, hogy pont nálam de nem elképzelhetetlen. Bármi lehetséges. Visszacsinálni nem lehet a dolgot már. Remélem a Victor-al már minden tökéletes lesz. Meg majd a tdk-val."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Én is remélem Mindenesetre egyedi a esetem az biztos Az a legrosszabb, hogy nem jelzi semmi, hogy mi a hiba. Sem maga a író program semmi.
Végén kiderül a pana tud igazán jó lemezt gyártani?[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
M107
addikt
A nagy mester üdvözöljük körünkben
Valószínűleg az LG íród nem túlságosan kedveli ezt a típust.
A akkor finoman fogalmaztál, bocsánat nem mondtam semmit (Joshi, Multibit ne hogy megszólj az LG utálatom miatt) érdekes azért a Pio-kal ilyen gond nincs......
De mindig a LG íróknál vannak ilyen problémák, 75 % ha megfigyelem.
Felteszem a kezem !!!!
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
maxika2004
őstag
.... ööö öszintén még mikor terveztem az irot venni pár hete...
de gondoltam hasonló mint a dvd, csak más a két mappa neve ..
BD-t ... csak nemtudom mia BDMV-videóban az MV betü ?
hogy egy sima mezei ezer+1 éves asztali bd olvasó is vigye !azt tudom hogy az a két mappa kell...
ezért is kérdeztem hogy a kettő között mi a különbség, mert mindkét verziónál (BD- AVCHD)
ugyan ugy a két mappát beteszi alapból.(de pl dvd.nél ha DVD-videót választottam akkor csak a video ts tartalmát kellett áthuznom, és okés volt !)
BD nél is igy megy ? -
maxika2004
őstag
nem vizsgázom csak kiváncsi voltam..
Ha itt az elejére gondolsz:
http://prohardver.hu/tema/blu_ray_iras_es_irasi_hiba/hsz_1-200.html
azt átolvastam...
De kérdeznék ha nemgond, mert ebben nincs nekem semmisenincsen !Mert én azzal a fránya néróval irnék.. 20 éve nincs vele bajom, már úgy összenőttünk !
"BD-t Blu-ray lemezre kell kiírni, az AVCHD-t pedig DVD-re"
na igen én is igy gondoltam guglizás nélkül is DE :
a néró felajánlja BD lemezre is ! ezért gondoltam hátha más extra külöbség is van.... de okés ez kitisztult
....BDMV-videoSzóval konkrétan már csak arra lennék KIVÁNCSI ha néro és BDMV-video,
akkor mit hogy és hova kell huzogatnom -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest