- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Ez igaz, mindennemű tömörítés minőségromlással jár.
BD50 a érintetlen
Még ha kivesszük a összes felesleges hangot, extrát akkor is van minőségromlás.
Hosszú filmeknél biztos.
Bár láttam olyat, nem is egyet. vannak rövid filmek, amikről ha kivesszük a felesleges hangot, BD25 ön még így is tömörítetlen a kép.Példa.
Premium Rush BD50 25.98 GB
MPEG-4 AVC Video / 24938 kbps / 1080p / 23,976 fps / 16:9 / High Profile 4.1
BD25 verzió
Csak az angol, s magyar hang meghagyva.
Bitrata.........: 24938 kbpsSzóval érintetlen kép.
De a film is másfél óra volt, nem 2-3óra.
Hosszabb filmeknél Batman, Avatar stb.Ez már nem mondható el."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
MCTheAnt
csendes tag
Hali! Remélem, az íróval nem lesz gond kb. 200 lemezt írhattam vele. De a pack-ból néhánynál hisztizík. Megpörgeti, azután leáll. Néhány sec. után megint pörget, aztán megint leáll. Nem tom mi baja. Iso-t nem is merek kiírni. Már vagy öt lemez kukában végezte. Érdekes, ho újraírhatónál nincs gond.
Ha kellene újban gondolkodni, akkor milyen típust tudnál ajánlani?
-
206 cc
senior tag
Amit ajánlottatok azokat rendeltem...pana 25GB még 50GB-t nem tudtam rendelni,de jövőre azt is fogok.Illetve vettem egy újraírhatót ilyet mivel nem volt ebből sem másfajta..
hmmm...most hozta meg a futár!!!!..na lassan tesztelhetek!!
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Köszi!
hmmm...ha jól tudom nálad akadna is pár eladó pana BD50 lemezecske...10db esetén kaphatnék vmi kedvezményes árat?
Persze priviben kérném a választ!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Memora
senior tag
Kösz az info-kat, a linkelt oldalakból sikerült megtudnom a "Multi-process Encoding"-ról, hogy a 4 magos proci ellenére 1, vagy 2 értéket célszerű beállítanom, mert sajna csak 4GB ram-om van (ráadásul csak egy lassú HDD van SSD helyett a gépemben egyenlőre). Az 1-es érték esetén a BD rebuilder maga állítja be, hogy hány szálon fusson a kódolás, úgyhogy azt fogom először kipróbálni.
Viszont a "B_PYRAMID"-dal kapcsolatban nem lettem okosabb, max: annyival, hogy ez már inkább a programozó guruknak való valami...
...ha a Force Noencode-ot 1-esre állítod (bekapcsolod), akkor onnantól kezdve semelyik videósávhoz nem fog nyúlni.
A "FORCE_NOENCODE=1" parancs ez esetben nekem fölösleges, inkább a custom size-t szoktam állítgatni, alapból nekem 50000MB-on van, így egész biztos nem fog semmit sem átkódolni...Kár, hogy -a sok playlist esetén teljesen összezavarodó- MultiAVCHD-n kívül nincs olyan BD editor program, ahol egyenként lehetne szabályozni a különböző video-fileoknál az átkódolás minőségét. Így továbbra is az extrák külön tömörítésénél maradok, sajnos...
Fancy quote placeholder
-
tag
Nos, nekem LG GGW-H20L íróm van, ez még békebeli, HD DvD-t is olvas, szóval a max, amivel írni tudok az a 4x-es sebesség... A Victor ( JVC ) 50GB lemezét viszont nem volt hajlandó 2x nagyobb seb. írni De tökéletes lett attól függetlenűl... Verba 50GB megy 4x-en, Panasonic 25GB is 4x megy max..
Eddig BD-t még nem kellett kidobnom, mert hibázott volna az író.. , annál többet az én lámaságom miatt..
Köszi az info-t gg72...[ Szerkesztve ]
-
-
street18
csendes tag
-
tibi72
aktív tag
Szia gg72 !
Te melyik K-Lite codec pack használod (nekem most K-Lite Codec Pack Full 7.2 van fent) ,mi a verzio száma ami be vált neked? Vagy valami más pack-ot használsz? Vagy csak simán ffdshow pack-ot használsz? És milyen rendszeren futt win7 32-64bit vagy már win8 at használsz,
Azért a sok kérdés mert ,uj gépet rakok össze,és pár darabb tánpont kellene BD_RB ujra rakáshoz van e frissitési lehetöség.(Most jelenlegi rendszerem win7 64bit)Elöre is köszönöm!
-
MCTheAnt
csendes tag
Megnéztem HD sentinel-lel, a merevlemezek kíválóak, beavatkozást nem igényelnek. a SATA is OK. Közben ezt a filmet ki tudtam írni. De továbbra is maradt két lemez a pack-ból, amelyikkel nem boldogulok. Egy másik filmnél a kisebbik vinyóról kiíráskor megint hibát jelez az imgBurn. Az egyiket írás előtt be sem emeli az imgBurn, sem a DVD Fab. A másik egy kicsit ciripel, aztán szektorhibát ír ki mindkét programnál.
-
MCTheAnt
csendes tag
Ja bocs, lehet, ho Én írtam rosszul: ezeket a lemezeket el sem kezdte írni az író, írás előtt kijelezte a szektorhibát. Ezért mertem ezekkel többször is próbálkozni, hisz adattartalom ezeken nem is lehet.
Beemelés: az ImgBurn akkor kezd írni, ha az adott fájl kiválasztása után berakom a lemezt és előzetes ellenőrzés után az ikonra rá lehet klikkelni. Hát ennél nem lehetett. A DVD Fab-nál a miután bekérte a lemezt, nem kezdte el írni. A számláló ment, de nem történt semmi. Ezekre értettem, ho beemelés.
Tehát 1. lemez- "szektorhibás"
2. lemez- "aminél nem lehet indítani az írást" -
_AttiS_:-)
csendes tag
Szia !
Köszi a választ ! Esetleg nem tudsz olyan progit ami megtartja a menüt és a főfilmet a többit meg le lehet csippenteni ?Illetve mi az a AUTO_BIAS=3 illetva hol van a Hidden options ? Bocsi ha hülyéket kérdezek de sajnos nem nagyon vágom ezt a témát most tanulom
Előre is köszi a segítséget!
-
csendes tag
Szia !
Nemtom mi a gond az én gépemmel mert egy duplamagos Core I3 2,7GHz en egy 40 gigás gyárit konvertálja BD25 ösre full backup-al idestova 12 órája ... nemtom mi van ezzel milyen proci ez nyilván laptopot nem erre találtak ki na de ekkora lenne a külömbség ? Remélem mig beérek melóba kibírja az aksi mert leállítani nem akarom ....
-
csendes tag
Szia
Ezek a beállítások:
[20:51:01] Source: BATTLESHIP_G52
- Input BD size: 39,57 GB
- Approximate total content: [03:33:40.015]
- Target BD size: 22,95 GB
- Windows Version: 6.1 [7601]
- Quality: High Quality (Default), Two Pass
- Decoding/Frame serving: DirectShow
- Audio Settings: AC3=0 DTS=0 HD=0 Kbs=640 -
csendes tag
Még egy kérdésem lenne !
Ha 3D-s lemezt szeretnék másolni az mennyiben külömbözik a sima BD lemez másolástól ? Az ugy jó hogy fogom ANYDVD-vel beolvasom iso-ba és utána 50 es lemezre kiirom simán imageburn-el ? vagy vmi extra dologra/műveletre van szükség a tökéletes másolathoz ?
-
M107
addikt
-
winzoli
csendes tag
Köszi . Asztaliban akad, ami LG BD 570-es tipus. Sony lemezből kevesebb van, ami biztos hogy akad, az a Panasonic 1-6x os sebességű. Akkor az lehet a gond szerinted, hogy csak 2 szeres sebességgel írom? Az nem lehet probléma, ha írás közben mondjuk más program is fut? persze nem nagy gépigényű videószerkesztő vagy játék...?
-
mayday00
őstag
-
eboostr
aktív tag
Köszi a linket! Egyszerű programnak tűnik, szóval egy ilyen menet alapján lehet MKV to BD forumátumot létrehozni:
1.uncropMKV: az mkv. fájl méretre szabása
2.Azt hiszem tsmuxer, vagy multiavchd programban kimenetnek Blu Ray-t megadni
3.(És tetszés szerintem lehet csinálni menüt is filmhez erre én a Ashampoo Movie Menu használom)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok