Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szépen haladtam, bementem egy kis terembe ahol egyetlen ilyen fehér banya vagy mi volt, azt meg is öltem könnyedén. Aztán jött egy-két ilyen kisebb, lecsaptam őket. Aztán bejött még kettő, ott volt egy kis gondom, picit elkapkodtam, és még nem haltak meg, mikor berontott még kettő, és vége volt.
Nem a halállal van baj, hanem hogy elbuktam csomó pénzt. Ha csak a fele megmaradt volna akkor azt mondom hogy oké befarmolok hozzá még kicsit és lépek egy szintet. Így meg puff, ennyi volt 7000 cucc...
Kár hogy nem lehet bárhol elkölteni vagy ilyesmi, csinálni belőle olyan cuccokat amiket lehet a pályán is találni és pénzt lehet kinyerni belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jövedelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Új prémium hirdetések
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest