Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem egyedül a képregény és az első rajzfilmsorozat tetszett. Meg az Űrdongó film eleje, ahol ugyanezek a figurák voltak. Nem értem miért nem abból csinálnak valamit. Michael Bay féle filmek is nálam a szemét kategória. Azt se tudja az ember, ki kivel van, a történet ultragagyi, stb stb.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
myckey
veterán
Az új film, sztm korrekt lett. Fenevadak kora....
Remek látvány, jó harci jelenetek, amiket az ember meg tud emészteni, nem olyan követhetetlen.
A sztori semmi extra, de van eleje és van vége az egésznek."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
DeFranco
nagyúr
Érdekes, hogy a G1 mostanra mennyire marginalizálódott, ritkán asszociálnak arra már, ha a transformers kerül szóba.
Egyébként sajnos a G1 mozifilm összes magyar szinkronja botrányos lett, akkor még elment, de a gyereknek már emiatt nem mutatom meg. Nekem nem lenne probléma az eredeti nyelv, de neki még igen, pedig apaként bakancslistás volt hogy ezt együtt megnézzük.
-
Dilikutya
félisten
Attól nem lesz jó egy film, hogy hangrendszert lehet tesztelni. Én pl. rühellem amúgy is a dübörgést, zene, robbanás kva hangos, a beszéd meg csak sutyorog. Az első film amúgy szódával elment, mondom ezt ős G1 fanként, de a másodiktól kezdve botrányos lejtmenet.
Az újat még nem láttam, de nincs nagy bizodalmam benne, pláne ha a végén pillanatok alatt lenyomják Unicront is. Az Űrdongó film volt kb. az igazi TF mozi, az egy kicsit hozta a régi G1 hangulatot.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Annyi rosszabbnál rosszabb animáció készült azóta. Egyszerűen bugyután néznek ki, pedig a célkorosztály nem változott.
A G1 filmet amúgy nem érdemes kihagyni, van 2 szinkronja is, bár egyik sem túl jó, valamelyikben Varangyoknak hívják az Álcákat.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
mg1992mg
senior tag
TF játékoknál nálam még mindig a War for Cybertron és a Fall of Cybertron az etalon. Tudom, és ahogy látom, ennek nem is az a célja, hogy felérjen azokhoz, de egy remaster, vagy egy hasonszőrű új rész jöhetne megint.
-
Dilikutya
félisten
Időszerű lenne beléjük nyúlni, mert vannak bajok. Vettem egy 4K monitort, de a War brutálisan csúnya rajta natív 2160p-ben. Olvastam, hogy másnak is ez a baja, 1440p fölött akármi van beállítva, a tesxtúrák low-ként látszanak.
De amúgy joglejárt cuccok, mint a régi Marvel játékok (Wolverine, Deadpool, korábbi Pókember). Egyhamar szerintem nem térnek vissza.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
GodGamer5
addikt
Ez kb mobil szint. Durva, hogy itt tartunk 2023-ban.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest