- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Eladó téka alatt készletre gondolsz? Mert úgy érthető, és érdemes elmenni így egy 1000db-os készletért 0,5M Ft-ért... De ha maga eladó videotkára gondolsz, az nekem nem segít...
Mert ha pl. van egy eladó téka Csömörön, azért nem fogunk oda költözni. Az említett helyek (Szigethalom v. Szigetszentmiklós) is azért lettek ezek, mert most költöznek oda apósomék és a sógoromék. Akkor ha már mi is váltunk, érthető, hogy nem akarunk menni teljesen új/idegen helyre.
Csak hát valószínű, hogy kertes környék lesz, és nem tudom, milyen fiatal a lakosság, tehát kicsit félek a tékától ezért... De talán ha lenne ilyen házhozszállításos rendszer a környéken (akár biciklivel, az olcsó... ), akkor az nekünk is reklám, meg új fajta szolgáltatás is... Növeli a kliensek körét...
Vagy legyen Family Frost jellegű?
Amúgy a többieknek is köszönöm az ötleteket, még várok sokat! Osszuk meg!
Eredetileg én is pékségre gondoltam, de: 1. Alkalmazni kell egy péket, meg az biztos, hogy nem csinálja jól a kenyeret... Mert én hülyét kapok a mostani kenyerektől, a sok hülye adalékkal... Kenyeret én is tudok sütni (kenyér sütő nélkül, tehát rendes sütőben), már egy ideje itthon én csinálom, és merem állítani, hogy jobb, mint a bolti, kicsit olcsóbb is, (árammal együtt), és lehet vágni belőle még 2-3 nap után is, anélkül, hogy szétessen (vékony szeleteket is akár).
És csak lisztből, élesztőből, sóbol és vízből áll, semmi puffasztó, fényesítőből, meg mittomén miből...
2. Az öcsém lisztérzékény, tehát nem lenne túl jó, ha ilyen környéken éle...Mindig az X jelöli a pontot...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest