Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz HSM #138928 üzenetére

    Figyelj ott van az a teszt az a 4000 dolláros EPYC meg 10000-es XEON. pont az EPYC topicban beszélgetik a dolgot. és ott van az a teszt ahol az piacon lévő EPYC van ahol gyorsabb és van ahol éppen alig marad le a 10000-es XEOn-tól ,hogy a XEON ott 4Ghz-en megy a EPYC meg 3,2 Ghz. és továbbá az EPYC fele annyiba kerül. Szóval ,ha veszel 2 EPYC-et meg a maradék 1000 dollárból veszel bele egy DUAL slotos alaplapot meg memóriát, akkor már 1 gépben sokkal előrébb vagy mint az 1 XEON-nal.

    Ez még Nem is a mostani EPYC-nek megfelelő széria. Én most haza jöttem és ott veszem észre a változást,hogy ebben a pillanatban ahol dolgozok Cinematicocat gyáró cégnek a fele server part renderhez már most AMD és beszéglettem a azzal a Tech-es sráccal aki a server parkos beszerzésekért felelős és mi lesz megrendelve októberben? hát 3900x-ak lesznek rendelve most úgy fest a dolog. Azt számoglatták most hivatalosan ár érték fogyasztás költség stb. ,hogy idézem:

    " lehet valahol gyorsabb , lehet valahol lassabb ,de elég, bőven elég a teljesítménye egy szálon is már ahhoz, hogy ezen az áron az AMD-t válasszuk. Kettő inteles render gép árából rakunk össze 3,2 AMD-s gépet. kiszámolva. "

    Szóval 1,2-vel jöttek ki ugyan abból az árból Szóval nekem meg aztán, hogy mi számolja ki ott a klímás szobában a farmon. elhiteted ,hogy nem érdekel. Engem csak az érdekel ,hogy kiküldöm és van még több gép ami felveszi a job-ot. AMD-t meg az érdekli ,hogy hjé server gépből vettek 30-t és nem az ,hogy hjé a kis jóska Dota-2 vett egy i5-t vagy a Nagy béla vett egy Ryzen 3600-t. Ez is számít ,mert sok kicsi persze ,de ,ha már céges szektor is vagy elgondolkodik rajta vagy be is vásárol belőle akkor azért nem lehet olyan rossz.

    HSM amúgy nekem is megéri ,mert Maya-ba meg Max-be meg Houdini-be kurva jók a már a most 2700/2700x is főleg ,hogy ilyen 70.000 Ft-ért rohangálnak Aprón. Szóval Én nagyon várom . Addig elvagyok Én a 4770k-val nagyon jól. De például egy 3700x-be már látok annyi kakaót a 4770k-hoz képest amire beruházok. Sokan írják mit görcsölök a 4770k-val. Azért nem cseréltem még ,mert nincs rá időm se energiám és nem tudtam még annyi munkát haza vinni ,hogy megérné akármennyit foglalkozni vele.

    Ha más nem is Te meg SAS is tudja , hogy mindig is rátok hallgattam ,ha vettem valamit és ezek után sem lesz másképpen. Én mindig saját tapasztalataimat tudtam csak leírni. Egyik sem lesz másképpen a jövőben. Azokat amit otthon tapasztalok vagy amit ezekben a film stúdiókban.

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák