Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz bandi0000 #110675 üzenetére

    Konditeremben sem tolnád ki fekve először a 70KG-ot 8x egymás után.. :N

    Ha valami na az pont a fokozatosságról és a folyamatos fejlődésről szól.

    Nem fogom itt előadni neked a nagy sportembert mert lassan 10éve csak tespedek, viszont anno az öttusa vagy a karate után amikor hulla fáradtan hazaértem és otthon éppen állt a cirkusz magamra vettem még két réteget meg egy másik cipőt és húztam ki a városligetbe körbefutni azt.

    Az éjszakai futás az egyik legjobb dolog akkor is ha hulla fáradt vagy, nem a teljesítményre kell rámenni egyből, az majd jön magától.., azok a feelingek és mentális állapotok amik a futás közben jönnek, na azok miatt már önmagában is érdemes csinálni, _szerintem_.

    Az úszás is igen hasonló, ami minden sport elébe helyezi az pont a formálódás, a te szavaiddal élve.., továbbá az hogyha rápattansz akkor pedig még akkortájt is lesznek ép izületeid amikor az esetleges majdani gyerekeid annyi idősek lesznek mint most te. :)
    Mindezt azért mert nem vagy annyira folyamatosan kiszolgáltatva a gravitációnak, nincsmeg a motorikus "kényszertartás" ami az egyensúlyozáshoz/járáshoz kell, közvetve/közvetlenül emiatt olyan izmokat is dolgoztatsz folyamatosan melyeket mással, vízen kívül nem igen tudsz. Ha sikerül is.., belegebedsz, ami nem jó mert az "elhasználódás" inkább létező fogalom sem mint pl az öregedés.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák