Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evildep
tag
Sziasztok
1 ideje játszom a játékkal és szeretném megvásárolni a játékot és 1 ütös lost souls pve paklit összerakni amit maximum 3150 bf böl szeretnék öszerakni 1 edül 1 kártya van amit nagyon szeretnék benne látni az a harvester....tudtok segíteni milyen kártyák kénnének bele?
battleforge id: evildep
-
Evildep
tag
gondolkoztam rajta....harvester tényleg nem inkább helyette shadet szeretnék+olcsóbb is
-
Evildep
tag
replaybe nem tudnátok felrakni??? csak mert ugy szeretném megnézni
-
Evildep
tag
valakinek nincs kedve 2v2 pvp-zni ranked/unrankedba teljesen mind1 csak már unom h más nyelven kell komunnikálni a társal
-
Evildep
tag
az a gond h a játékosok nem....
-
Evildep
tag
jól vettem észre h a booster csomagok közül a legtöbb esély hogy megtérüljön az ára a lost souls booster? csak mert 1-2 kártyát találtma aminél nem (lost shade stb) és vannak amik nagyon megérik (Iron Clad, Abyssal Warder
-
Evildep
tag
melyik a jobb
pvp-re:
soulhunter v juggernaut
pve-re :
soulhunter v juggernaut
a bf ára nem érdekel
-
Evildep
tag
köszi!
és t4 et érdemes berakni pvp deckbe? Mert nekem bennt van a grimvine és 2v2 re elég hasznos
[ Szerkesztve ]
-
Evildep
tag
encounters with twillight experten 47perc alatt megvolt első probálkozásra...3500 xp-t adott illetve sunstriders 3 és spearmen 3 at kaptam...örülök mind 2 önnek
-
Evildep
tag
amikor védekezni kellet a hulkok ellen az tartott 25 percig többi gyorsan ment de szinte alap deckem van
-
Evildep
tag
valaki nem ad el fire wormot vagy cserélné 1 db colossus-ra és grimvine-re?
-
Evildep
tag
gyors kérdésem lenne...meghívtam eddig 3 barátot és kaptam a promo grindert és minden 3. barát után kapok grindert vagy csak az első 3 barát után?
-
Evildep
tag
nyomtam egy mecset Hzolival igazábol 2v2 volt és nekem is most jutott eszembe ahogy olvastam vissza h multkor ez a srác elenem volt..random partnerel mentem igy nem sok esélyem volt...vesztettem is de élveztem a mecset(kb 3 napja lehetett)
-
Evildep
tag
azt a taktikát én nem értem a splicernek van valami speckója amivel furnaceval lehet használni? csak mert akkor éniskiprobálom ezt a taktikát
-
Evildep
tag
Boldog karácsonyt mindenkinek
-
Evildep
tag
válasz gergomester #18500 üzenetére
ilyen ez a pop szakma....
mondjuk neked egyszerübb is mert az épülö dolgok közzé beviszel 1 nc-tés be nastyzzod...nekem fire/frostal azt se lehet
más: csak nekem nem jött az Ea-tol legalább egy boldog karácsony üzit? azért látszik mennyire lesz*rják a játékot
[ Szerkesztve ]
-
Evildep
tag
válasz gergomester #18518 üzenetére
igazad van én eddig csak 1x kaptam be void visszapörgetést akkor mo-t hoztak vele....gondolom t1 en kéne megfogni a void visszapörgetést de ha ott nem sikerül megfogni akkor van a probléma
de peti például nem kezdőhöz szokta huzni ezt az épület combot legalábbis eddig ugy láttam
[ Szerkesztve ]
-
Evildep
tag
Hzolival mi lett?
vagy 2 hete nem láttam se itt se játékbanbattleforge id: evildep
-
Evildep
tag
boldog új évet!
-
Evildep
tag
válasz ÖregGondar #18623 üzenetére
multkor is ez volt de ennek elenére semmi nem lett belöle...remélem legalább csak pár perces lesz ez a leálás
-
Evildep
tag
szerver online
-
Evildep
tag
Sziasztok
szeretnék 1-2 lapot venni szigorouan csak goldért...amiket vennék
gemeye
deepgorge
stone warrior kék affbattleforge id: evildep
-
Evildep
tag
-
Evildep
tag
-
Evildep
tag
-
Evildep
tag
-
Evildep
tag
ez a steel arena mikor kezdödik a live streamen? csak mert még offline a csatorna
-
Evildep
tag
-
Evildep
tag
darkzbane az elödöntöbe hirooo ellen...
-
Evildep
tag
a tournament helyezése
1.RadicalX
2.Hirooo
3.Obesity
4.Darkzbanebattleforge id: evildep
-
Evildep
tag
válasz ÖregGondar #18708 üzenetére
írjál rám a játékban...1-2 pvp-t mehetünk akár 1v1 et akár 2v2 öt...nevem a leirásban
-
Evildep
tag
lenne 1 kérdésem: Phanzetomoxtol vennék bfp-t és azt szeretném kikérdezni töletek hogy megbizható-e a srác?
-
Evildep
tag
kezd felhuzni a játék,ma a 2. lost connection
-
Evildep
tag
-
Evildep
tag
-
Evildep
tag
gondba vagyok...battleforge forumon nem birok semmit csinálni mert ezt kapom:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.mit tudok vele tenni?
-
Evildep
tag
-
Evildep
tag
-
Evildep
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest