- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Programozás topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz afrojack1 #53278 üzenetére
Mert a hitboxot maga után húzza mint a kondenzcsíkot vagy az orrával tolja maga előtt.
Régebben pont prokxy mellett ültem gúnárként, és rálőtt egy attack helire. Ő úgy látta telibe lőtte és be is adta neki a killt, én meg azt láttam gúnárként hogy mögé lőtt, és úgy robbant fel a heli. Ez az amit nem szeretek a BF-ben, hogy marhára nem azt látjuk még ha egy járműben ülünk sem. Pedig az én pingem 23-30-as volt az övé meg 50. Csak úgy látszik az ADSL net jobban adja neki mint az én csodás UPC-m.[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz afrojack1 #53278 üzenetére
Azt már nem is mondom, viszont van hogy olyanokat viszont be ad amit nem kéne tisztán látom hogy mellé megy de akkora tré a hitbox hogy betalál ez van bf3 is meg voltak ugyanezek a bugok, sőt most helinél is ujra előjött hogy berobban a TV rakéta és killed in action
PSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest