- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glazah
csendes tag
-
zzola
titán
válasz kriszpontaz #76123 üzenetére
Vegyél! PS3-om én kísérleteztem vele, sz@rt sem ért! Viszont nem is emlékszem, hogy PS4-en lehet-e egyáltalán állítani... Egyébként meg nem csak PC-n lehet jól játszani illetve jó játékosokkal találkozni...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz kriszpontaz #76125 üzenetére
Lehet, de ez miért baj?
Egeresekre ugyan ez igaz lehet, kontrollert csak simogatná...
De....nem is ez a lényeg!
Hanem ahogy Kovy mondana' : "legyen tánc" !(#76125) Godlike79
Megnézem majd, köszi! Most egy Core 8-ast tettem fel, hogy ez is megkapja a 10 Home-ot...
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #76123 üzenetére
azért fura, hogy pont most jött elő itt is ez a téma, én toltam xbox-on a bf3-mat miután 1500+ órát tettem bele PC-n, tehát, csak az irányítást kellett megszoknom, sokkal gyengébben ment konzolon, alapvető beállítási problémákba ütköztem, nem volt külön jármű és külön gyalogoshoz való érzékenység, nekem járműben gyorsabb kellett volna, hogy normális sebességgel lehessen körbeforgatni a tornyot, addig gyalogosnál lassabb kell, hogy jobban tudj célozni, én nekem a játékidőm pont fele fele gyalog és jármű, szóval nekem nagyon nem jött be a konzol, ha valaki csak infet tol, vagy csak járművet úgy ok, de így.....
itt linkeltem az xbox vs PC eredményem, önmagáért beszél
lehet több idő kellett volna, de mondom a beállítással volt az alapvető gond, és már kezdtem őszülni, inkább eladtam a f@szba[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
csa33ee
aktív tag
válasz kriszpontaz #76136 üzenetére
Maci nem volt de Gameboy meg a 20 gombos kvarcóra az ment.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
zzola
titán
válasz kriszpontaz #76144 üzenetére
Gondolom akkor Levelcap, Xfactor és a többi yt celeb videói is mid előre beállított, leírt forgatókönyv szerint zajlik...
-
pohár
félisten
válasz kriszpontaz #76144 üzenetére
hát persze, mert akkora nagy királyság ilyen videókat gyártani... azért logikátlan faszságokat ne beszéljünk már
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #76197 üzenetére
Akkor szar az egész!
-
CsonkaImo
addikt
Többet ér mint a jelenlegi üzemképes T-72-es állomány. Igaz az oroszok ellen valóban kevés.
-
iMaverick
addikt
A cikket is olvassátok már el! A tankokat idehozzák és váltott amerikai személyzettel lesznek itt. Szerintem nem "adják" nekünk, így nem is kerül pénzbe... Az meg külön haszon, hogy a tatai laktanya egy részét a saját pénzükön felújítják.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
odorgg
addikt
Adhatnának pár vadászgépet is, mert lassan elfogynak a grippenek. Cserébe oda adjuk viktort, felér akármelyik tömegpusztító fegyverrel.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
kisza25
félisten
igazi csapásmérő flotta, egy civil település ellen talán jó lesz Bár 4 tank próval....
Cserébe oda adjuk viktort, felér akármelyik tömegpusztító fegyverrel. ezen feküdtem, minek nekünk tank, van tömegpusztító fegyverünk[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
odorgg
addikt
válasz kriszpontaz #76202 üzenetére
No pont akkor voltam sorkatona amikor megszünt, a sorkatonaság. Ezt kaptuk Feribácsitol:
Kicsit már berozsdált, mint én.
Biztos nem érte meg a sorkatonaság, esetemben havi 5000-ért hülyére dolgoztattak, felújítottam pár társammal ingyen egy épületet, és minden másnap adtuk a 24 órás őrséget/ kapuszolgálatot, amit a végén külsős cégre bíztak, ami biztosan jobban megérte a havi 5000Ft/főnél.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
nagyúr
Nem védeni jönnek, hanem gyakorolni EU terepen.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #76241 üzenetére
Az én hangkártyámhoz meg még 8.1-re is csak beta driver van.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
nagyúr
válasz kriszpontaz #76241 üzenetére
Az én alaplapi realtekemhez mindig is volt driver.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
@rglaaf
veterán
válasz kriszpontaz #76245 üzenetére
én ez idő vettem egy vagyon volt akkor azért is nem váltotta még win10-re mert késöbbre igérték a drivert
PSN:BiZzare_0 ️
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #76282 üzenetére
Köszi. Mostanában elég gyakran van :/ de a pingem pl mindig jó.
-
Árpi001
senior tag
válasz kriszpontaz #76515 üzenetére
Okés,köszi,20 körül volt a pingem ahogy láttam,de biztos volt valami.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #76574 üzenetére
Jól van na, nekem is lehet valamilyen agylövésem nem? Most ez a fixa ideám,azért szeressetek jó?
BifidusXX haveromnak meg külön köszi a sok segítséget a tegnapi fightekben.[ Szerkesztve ]
-
AST
csendes tag
válasz kriszpontaz #76569 üzenetére
Csak néha nem a 3-as bill sikerül
BF4: xx_ASTHUN_xx "Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni."
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #76589 üzenetére
na igen mikor az ember kiugrik javítani RPG-vel és rá is nyom, akkor nem csak a tank megy a levesbe
erről eszembe jutott egy találós kérdés:
mi a hasonlóság a láncfűrész és a tanga bugyi között?
egy rossz mozdulat és megy az ujjad a pics@baEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
AST
csendes tag
válasz kriszpontaz #76589 üzenetére
Én azért nagyon örülök így utólag, hogy még a SUNA időszakban volt pár mentorom (Pr0kXy, kriszpontaz, gyiku) akik kellően csesztettek...ha nem azt csináltam amit kellett. THX!
BF4: xx_ASTHUN_xx "Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni."
-
zzola
titán
válasz kriszpontaz #76607 üzenetére
De, "in a round" ...
-
pohár
félisten
válasz kriszpontaz #76603 üzenetére
rakat szar? ha szar lenne, nem lenne vele 743 killem, hanem hagytam volna a picsába 20-nál
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Árpi001
senior tag
válasz kriszpontaz #76607 üzenetére
Köszi,már értem.
Megtaláltam.
Minden 0-ás amit csinálni kéne hozzá...
Betrakkoltam a motion sensor helyett(vagy nem tudom).
Itt volt a baj?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #76603 üzenetére
szerintem egyik legjobb fegyver közelharcra carabinerek közül
-
viking_arc
tag
válasz kriszpontaz #76653 üzenetére
Az attól függ, hogy mi a reward. Én a jet-es marhaságokkal vagyok bajban.:/
mrp#2289 DebilHusselhoff
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #76665 üzenetére
ja ez, szerintem nem, bár az is lehet, hogy igen, nagyon régen szereztem már meg, de nekem nem jött be ez a cucc
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #76896 üzenetére
Sajnos továbbra is immunisak az épületek a TV rakétára, maradt minden a régiben ebben a vonatkozásban.Kár.
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #76925 üzenetére
használ, de IRNV jobb
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #77000 üzenetére
próbáltam azt is, nekem annyira nem adta, de rápróbálok újra, majd este
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #77000 üzenetére
Ez az kérem,ez itt a lényeg, kis szűk résekbe jól belelőni, kell ennél több/jobb?
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #77011 üzenetére
Hát én alapból se bírom zavodot, így se tetszett jobban. Én lusta voltam átállítani ezért a loadoutot, nem hiszem, hogy többet fogok rajta játszani Kár, hogy nem lehet amúgy beállítani külön pályákra loadoutot, aztán ha az a pálya jön rögtön betöltené arra a pályára való louadoutot.
-
stoon
addikt
nyugi már csak 89 kell az öccához (mbt-low) és lecserélem vagy igla javelin esetleg stingerre , azok még sehogy nincsenek
(#77012) gali777: ez a loudautos dolog hasznos lenne! elmehetnél hozzájuk melózni , lennének értelmes appdétek is
(#77013) marilllyo. igen de 3 ban nem vakitott bele az "optikákba " a lézer meg az a piros sz@r!
(#77015) Godlike79:sokkal nehezebb vele egy prot kilőni mint smaw vagy akár rpg-vel! rajtam múlna e kettőn kivűl nem lenne más a gammába! egy jetet előbb leszedek rpg-vel mint stingerrel sajnos! kinlódás lessz vele az öccá!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
kisza25
félisten
Ha lenne êjjellátó akkor meg mindenki abban rohangálna, nem lenne értelme az éjszakai mappnak, vagy mindenki flirt dobálna és akkor meg az éjjellátónak
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #77015 üzenetére
Vagy pottyanna ki a végén
-
lotTóni
tag
válasz kriszpontaz #77098 üzenetére
Őszintén szólva nem figyeltem.Locker jihad közben jól jött,egyébként nem használom.
....two beer or not to be....
-
Sebestyen01
őstag
válasz kriszpontaz #77119 üzenetére
-
Sebestyen01
őstag
válasz kriszpontaz #77122 üzenetére
De itt megint van valami szar leszedte az alap gamet 28 gigát, meg utánna a dlc-et is, hát a bf4 mappám 58 giga
Na de megvárom míg ezeket a szarokat leszedni /bár már szerintem leszedte, de úgy látom bugos ez mint a szemét/ ha utánna se megy úgy vágom a kukába mint az állat!
De amúgy dlc-k nélkül a single pl miért nem játszható?[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz kriszpontaz #77122 üzenetére
Az a fasza, jó hogy nem én programozom le ezt a szart.... hitvány egy valami ez hé
Unlimited:
Ott a szentírás lehet nekiesni[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz kriszpontaz #77119 üzenetére
igen eltünt de tegnap este óta még jó pár nincs a fav-ban
PSN:BiZzare_0 ️
-
Sebestyen01
őstag
válasz kriszpontaz #77146 üzenetére
-
stoon
addikt
válasz kriszpontaz #77149 üzenetére
nekem a plugin engedélyeztetés segített, de ezt már "kilőttük" amúgy meg én az analfabéta efektusban szenvedek e téren, ismételgetni meg alapból mást nem fogok ,
amúgy még van pár MBT law a csövemben, este megmutatom
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Árpi001
senior tag
válasz kriszpontaz #77194 üzenetére
Köszi.
Utálom a snipekedést,nagyon nincs meg a Maw.
BF3-ban meg volt.Sebestyen01 jaj de vicces fiú vagy
csa33ee:mindjárt meg lesz
[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Unlimited
aktív tag
válasz kriszpontaz #77233 üzenetére
Ahhh, Köszi a tippet. Így talán nekem is megoldódik a bajom. Már kétszer leszedtem a patch-et, meg letörőltem, aztán még mindig hisztizik, hogy menjek az Originre, mert kell neki valami letőltés. De így már értem!
-
laposonly11
senior tag
válasz kriszpontaz #77230 üzenetére
Közben rájöttem, csak ahogy eddig leállt az ember és figyelte hogy hol-mi-melyik pixel mozdul el, tisztára mint a T-Rex mozgásérzékelő agya, 900 óra játék után ezt szoktam meg. Erre most éjjellátóval kell forgolódni mint a vakond!
Ordo est anima rerum.
-
zzola
titán
válasz kriszpontaz #77410 üzenetére
AZ azért nem igaz, hogy a kutya nem megy oda! Voltak napok, amikor sorba kellett állni a bejutásért!
+ a mostani beállítás semmivel sem jobb, mint előtte volt! A tankos, jetes, helis, AA base campingező heroknak nyilván kedvez...[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #77410 üzenetére
amióta ez a beállítás áll a szerver
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #77413 üzenetére
minden este ott szoktuk tolni, tegnap nem voltunk erről is Kovy tehet, mert JET-el nyomult, mint a melegek, ezért csak nedves pályákon játszhattunk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest