Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz lofagi #14003 üzenetére

    Hát ez így elég szomorú... a csávó is azzal vigasztalt az 576ban, hogy de hiába kapom meg holnap, csak izékor lehet aktiválni, mondom neki ok, hello, majd holnap jövök akkor :DDD F*sznak okoskodsz. :D

    Tényleg nem megy valaki a CDG közelébe? :B

    CDG: :D

    Kiszállítási információk
    Mégis itt VAN a Battlefield 4 ma! Külön köszönet az EA-nak!

    Az EA a játékosok érdekeit (és panaszait) figyelembe véve - orvoslandó a késést, mely nekik sem volt a céljuk, csak a gyárból késve kapták meg a kontingenst - a hagyományos, szokásos szállítójuk mellett egy új szállítóval is felvették a kapcsolatot a hétvégén, hogy mégis el tudják indítani a Battlefield 4-eket ebbe a régióba is.

    Információink szerint ezen "vállalkozásukat" siker koronázta, az új kiszállító teljesítette extra vállalását, és így már HÉTFŐRE itt vannak a Battlefield 4-ek Magyarországon, és természetesen nálunk is.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák