- Windows 11
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
Hello! Olyan problémám van,hogy vettem egy Asus lapit,és az istenért se sikerül hangerőt állítani az fn gombbal! Minden más funkció működik,már csak ez lenne hátra! Valami még hiányozhat? Köszi!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Remélem,hogy jó helyen érdeklődök! A családba van egy 6 éves Toshiba Sattelite A300 lapi! 2 hete azt csinálja,hogy bizonyos időközönként újraindul! Minden gyári,csak a vinyó 1 éves,és eddig semmi baja nem volt! Néztem hőfokot is,és teljesen jók az értékek.(fél éve lett pasztázva!) A gép melegszik,de rendesen néha alig lehet megfogni! Mivel az alaplapi VGA-t nem tudom megnézni hogy hány fokos,szerintetek gyanakodhatok az integrált VGA túlmelegedésére? Előre is köszi!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Remélem,hogy jó helyen érdeklődök! Van a családba egy Toshiba Satellite Pro L300 lapi! Eddig a vinyón kívül,még semmit nem kellett cserélni,egész jól működött! Mostanában elkezdett újraindulni kb.5 percenként,de volt hogy hamarabb! A procit újrapasztáztam, memóriákat teszteltem,a vinyó tuti hogy jó kipróbáltam a gépembe! Melegedést se fizikailag,se programokkal nézve se tapasztaltam! Esetleg lehet ennél valami olyan hiba,ami gyakori ennél a típusnál?Előre is köszi!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Remélem,hogy jó helyen érdeklődök! Van a családba egy Toshiba Satellite Pro L300 lapi! Eddig a vinyón kívül,még semmit nem kellett cserélni,egész jól működött! Mostanában elkezdett újraindulni kb.5 percenként,de volt hogy hamarabb! A procit újrapasztáztam, memóriákat teszteltem,a vinyó tuti hogy jó kipróbáltam a gépembe! Melegedést se fizikailag,se programokkal nézve se tapasztaltam! Esetleg lehet ennél valami olyan hiba,ami gyakori ennél a típusnál?Előre is köszi!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Olyan gondom van,hogy vettünk egy Lenovo G 50-30 laptopot. Egyszerűen nem tudom telepíteni a rendszert! Lehet,hogy a bios-ba kéne valamit beállítanom? Rengeteg telepítést csináltam már,de ez valahogy nem megy. Nincs DVD író,úgyhogy pendrive-ról menne a telepítés! Biosba beállítottam az USB-t 2.0-ra,és átállítottam a WIN 7-re is. Kiírja,hogy nyomjon meg egy billentyűt,utána betölti a win-t,és amikor kijönne a logó,kidob kék halállal! Valami ötlet? Köszi előre is!
-
Pehi
senior tag
válasz bakter24 #28452 üzenetére
Beállítottam mindent,ahogy a videóba volt,semmi! Csináltam egy bios resetet,és újra beállítottam,az USB 3-ról 2.0-ra,és átállítottam a WIN 8-at WIN 7 OS-re. Kijelöltem a BOOT menübe a + meg a - gombbal,hogy elsődleges legyen a pendrive,és kész! Az a vicc,hogy ugyanígy volt beállítva minden a bios reset előtt is,és mégse volt jó! Amúgy már 5 perce fent is van a rendszer,és köszi mégegyszer!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Segítséget szeretnék kérni! Adott egy új ASUS laptop,amire telepítettem egy WIN 7-et. Se az USB port,se a tuch pad nem működik. Hogy tudnám megcsinálni hogy az egér működjön? Letöltöttem a drivereket is,és kiírtam egy lemezre. megpróbáltam billentyűn keresztül elérni a meghajtót,de azt írta hogy az alkalmazás nem található. Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Remélem nem kérdezek hülyeséget! Hogy érdemes használni a lapost,hogy az akksi ne menjen hamar tönkre? Értem ez alatt,hogyha tele van akkor húzzam le a töltőt,és csak az akksiról menjen,és amikor lemerül megint vissza? Köszi!!!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Segítséget szeretnék kérni. Alap dolgokra keresek laptopot,és nem tudom melyik procisat vegyem a kettő közül. N 3710, vagy az N 4200-ast. A feleségem laposába 3710-es van,de vajon jobb e a 4200-as? Lehet hogy ha van is különbség,de az érezhető? Köszi előre is!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Segítségre lenne szükségem! Nem vagyok jártas laptopok terén, és az lenne a kérdésem,hogy melyik procival szerelt gépet kéne venni alap dolgokra? Intel N3710, Intel N4200, vagy AMD A6 9220. Játék kizárva,csak filmnézés,és internet használatára kell! Max keret 110 000ft. Köszi előre is.
-
Pehi
senior tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, hogy egy i5 9300H procihoz 1660Ti videókártyát javasolnátok jobban, vagy elég lenne-e egy 1650M is? Gondolok arra, hogy az i5 kihajtaná-e az erősebb kártyát? Köszönöm!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségeteket kérném! Megkértek,hogy dobjak rá egy Samsung laptopra win 10-et. Eddig még sem USB-ről,sem lemezről nem sikerült. Lehetséges,hogy nem kompaktibilis a lapos? Típusa Samsung RV 509.
Köszönöm előre is! -
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségeteket kérném! Van egy HP 250 G4 laptopunk,és akkumulátort szeretnék venni hozzá. Az adatai szerint kidobta hozzá a 10,95 V feszültségüt is, meg a 14,6-t is. Két féle lenne hozzá? Mindenhol 14,6 V-t árulnak,de egy boltnál találtam 11V-t is. A miénk egyébként ilyen. Ebbe akkor nem lehet beletenni a másikat? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest