Új hozzászólás Aktív témák

  • peter76bp

    senior tag

    válasz LámaZ #4007 üzenetére

    Szerintem a SiRF Atlas V minőségibb termék és magasabb órajelen is működik. Abból is látható, hogy szándékosan Atlas V chip-et tesznek egy csomó helyen a leírásba az MTK3351-es kütyükhöz hogy jobban vigyék. De amúgy ahogy nézegettem ez az eroda egy minőségibb márka kint, ha a most úton lévő immáron 3. berendelt változat sem hozza a megfelelő minőséget, akkor egy erodát próbálok ki, de ettől jobban felszerelt változatot.

    Elmúlt pár hónapban 2 navit is vettem és direkt nem a 40 USD kategóriából, de sajnos egyik sem éri el az a szintet amit várok. Egy x820-as Wayteqem van amit rengetegen lenéztek mikor megjelent, hogy olcsó kínai vacak. Na most ennek a képminőségét meg sem közelítik a mostanában rendelt kínai GPS-ek, pedig ez csak 480x272 de olyan éles képe van, hogy a többit mellé téve elbújhatnak. Mindkettő SiRF chipesnek volt hirdetve és egyik sem az, de ettől még jól teszik a dolgukat. Navigálással / pozícionálással semmi problémám nincs, csak a mostanában előforduló felhős / napos időben én alig látom néha a kijelzőt, mi lesz akkor nyáron mikor ezerrel tűz a nap? Persze ez adódhat a más típusú kijelzőből, mert teljesen más jellegű a Wayteq aminek egy finomabb sérülékenyebb kijelzője van (könnyen is törik sajnos) mint ezek a mostani kínaiak, amiknek érezhetően masszívabb a kijelzőjük, cserébe nem elég intenzív a képük.

    Egyébként meg azért vadászok kínait, mert itthon nem lehet kapni olyat, aminek van AV-IN bemenete, pedig nem egy nagy dolog szerintem, legalább egy-egy típusba beletehetnék már. Régen volt egy 6" CNS amiben volt, azóta sincs semmiben (legalább is a nem horror árkategóriában)

Új hozzászólás Aktív témák