Új hozzászólás Aktív témák

  • formasu

    tag

    válasz Sk8erPeter #2761 üzenetére

    Boldog Karácsonyt!
    Kaptam, ez van ráírva:
    GARMIN
    Legend HCx
    Vista Hcx
    Használati útmutató
    98 oldal
    Gondolom, ezt te is megkaptad, talán angolul! Próbálj rákeresni, talán fenn van valahol, és letölthető!

    Amit küldtem, a MapSource-ről, lehet, hogy találtam valahol, mert könyv alakban nem találom itthon. Kerestem most a gari levelet, és azt sem találom. Vagy nem kaptam hozzá, vagy elkallódott..... de az már nekem nem is érdekes, mert elmúlt egy éves. Úgy emlékszem, a Garmin azt mondta, hogy nekik a készülék ID? száma kell, ez alapján ők már tudnak mindent róla.

    Ha a szoftver nyelve tud magyarul is, akkor már nincs is olyan nagy gond! Néhány másik Fórum olvasgatása után remélhetően működésre fogod bírni a készüléket, és nem lesz vele semmi gond. Most az elején talán kicsit nehezebb lesz, mintha a magyar térképeket is megkaptad volna.
    Javasolnám: először a MapSource install a gépedre. / Lehet, hogy ez csak a Navigude Hungary-val együtt fog sikerülni!! / Utána töltsd le a magyar turista utakat, ezt installáld, -felmegy a MapSource-ra........ott már látod a térképeket......ezt nem kell feloldani......utána elküldöd a készülékre. Ha közvetlenül a készülékre küldöd, akkor sokkal! több időbe fog kerülni, mintha közvetlenül a kártyára küldöd! / Már javasoltam a 4GB-os mikro SD kártyát / Ezért én inkább közvetlenül a kártyára szoktam! / Közvetlenül a készülékre küldve a magyar, és teljes Európa térképe több órába telik!, mivel ez a készülék úgy emlékszem, hogy még 1.1-es USB-s, míg a kártyára küldve, ennek töredéke az idő /
    Ha már ezek működnek a kis készüléken is, akkor lépj tovább..... Naviguite Hungary..... Topo Guide Hungari...... Első a magyar térkép, a második a magyar domborzati.

    A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Új hozzászólás Aktív témák