Új hozzászólás Aktív témák

  • tzimash

    őstag

    Sziasztok!
    Nemrég vettem egy I gotU 120 gps loggert, de nem működik. Remélem nem user error, mert ez a kütyü egyszerű, mint egy 100-as szeg. :U
    Szóval, kimegyek a szabadba, (próbáltam lakótelepen focipálya mellett, de kint a határban is) szóval elvileg nincs akadálya a műholdak megtalálásának. A gombot hosszan megnyomom, felvillan a kék led, tehát bekapcsolt a készülék és nagyban keresi a jelet. Jó sokáig, a speciben megadott 35mp röhej, 5 percig is vártam de semmi. Legtöbbször megunom és elindulok, hogy majd találsz útközben holdat... néha ránézek, hogy villanásokkal jelzi-e a loggolást, de semmi. Elvileg, ha röviden megnyomom a gombot, akkor jelzi, hogy éppen mit csinál, ilyenkor mindig a piros led villan fel, vagyis kikapcsolt állapotban van. Ekkor újra hosszan megnyomom, kék led villan, és semmi nem történik utána, megint kikapcsol, egy túra alkalmával többször is bekapcsolom, hátha majd lesz valami, aztán otthon rádugom az usb-re és nincs rögzített útvonal.
    Egyébként bringázáshoz használnám, volt már a felkaromra csatolva, volt kormányon, kormánytáska felsőrészén, átlátszó fólia alatt, mindegy ennek, sz@rik a műholdakra.
    Használ valaki ilyet? Én vagyok hülye hozzá, vagy hibás darabot fogtam ki?
    Használatit már átolvastam párszor, szerintem mindent úgy csinálok, ahogy le van írva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák