Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz R3ĐßuŁŁ #1515 üzenetére
A Vodafone-nál 30 kártyásan, függetlenül kb. 40.
Gyászos 5 mega memóriája van, de mivel bővíthető és az új S40 fut rajta, ez nem annyira gáz, mert a memóriakártyát hasonlóképp' kezeli, mint a belső tárhelyet -onnan is lehet mindenfélét beállítani (csengőhang, háttérkép, stb)....Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz R3ĐßuŁŁ #1517 üzenetére
A memóriakártyák ára mostanában hatalmasat esett, ''bagóért'' vehetsz már plusz tárhelyet. 512 MB-osat kb. 4-5 e Ft-ért vehetsz, 256 MB-osat pedig 3-4 e Ft-ért.
Fényképek összehasonlításával kapcsolatban:
VGA: [link]
1 MP: [link]
(Tévedtem, lényeges különbség látható a VGA és az 1 MP között. )Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
evR
aktív tag
válasz R3ĐßuŁŁ #1547 üzenetére
a kettő között max. 10E HUF difi lehet árban..
5300 javára szól a sokkal jobb (240x320-as)kijelző, a Bluetooth 2.0 illetve az 1,3 kamera.
5200 .nál ugyenez 120x160 kijelző, nuku bluetooth, ill. VGA kamera...
szerintem megéri a jobb az árát. én azon gondolkodnék el, hogy ha lenne 5300-ra pénzem, akkor valami más zenetelót vennék.. mert gondolom ez a szempont.. mondjuk SE W széria.. illetve egy K750 HMP70-es fülessel.. bár nem ismerem az elvárásokat..
mod: itt egy [link], így könnyebb összehasonlítanod a tulajdonságait.. aztán tudsz dönteni az ár tekintetében..
[Szerkesztve]''...trend a lelke mindennek...''
-
evR
aktív tag
válasz R3ĐßuŁŁ #1552 üzenetére
tehát szétcsúsztatható legyen?
SE W850 a megoldás! ezzel tuti nagyon jól jársz, viszont nem egy árkategória az említett két Nokia-val!
mod: ráadásul SE W szériásokhoz olyan füles jár, ami földbedöngöli ezen Nokia-khoz járókat..
[Szerkesztve]''...trend a lelke mindennek...''
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.