Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz De4d #15110 üzenetére

    Mindegyik az Assassin's rend és a Templarok közötti konfliktus történet része. A Templarok meg akarják szerezni az Éden almáit amivel uralni akarják a szabad akaratát az embereknek, az Assassinok meg akarják akadályozni ezt. Az 1-2-Revalations-3-4-Rogue-Unity-Syndicate részek ennek a rivalizálásnak kvázi a közepébe vezet be minket, úgy, hogy a történet valódi szereplője egy Animus nevű gépben fekszik a modern korban és az azonos DNS-ű ősének - akivel az adott részben játszunk - azt emlékeit éli újra, hogy nyomokat találjanak a modern időbeli kutatásokhoz. Az új részek, Origins-Odyssey-Valhalla és majd a Mirage pedig ennek a viszálynak és szereplőinek a kialakulását, eredetét mutatja be.

    A régi részek esetében is van minden rész között összefüggés, de az 1-2-Brotherhood-Revalations-3 között van erősebb, mert ott a modernkori szereplő ugyanaz, a többi rész esetében pedig vagy az Assassins szereplők között van valami kapcsolat, vagy a történetük hatásai vezetnek rá egy új eseményre egy másik részben

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák