- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz .: JuSzT :. #14654 üzenetére
első gondolat: nebaxx. fizetni kell az ibolyántúli sugárzásért (UV)? én kérek elnézést!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
*Ropi*
félisten
válasz .: JuSzT :. #14654 üzenetére
Naponta 2x de lehet többször is (Milla Trió ) küldheted, várom soxxxeretettel!
(#14655) copass:
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
JohnyBlue
addikt
válasz .: JuSzT :. #14660 üzenetére
Samsung karit használok az bírja...
Na egy ugyanilyen kékre léptem rá Ilyen mazzagot kihuzom dolgot nem szeretem mert nem szeretem
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
*Ropi*
félisten
válasz .: JuSzT :. #14659 üzenetére
Egy olyan esküvőfotós kollégát sem ismerek, aki csak esküvőt fotóz. Mellette csinálunk még más pénzt hozó projecteket is (portrék, családfotózás, babafotózás, reklám és tárgyfotózások, stb...).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
scarabaeus
őstag
válasz .: JuSzT :. #14784 üzenetére
Kissé decenteres (tehát középtengelyből kimozdult) (lencse)elemek, pixelkukkolóknak nem pálya.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
scarabaeus
őstag
válasz .: JuSzT :. #14787 üzenetére
Ha észrevehető a hiba, akkor az észrevehető hiba, szerintem. Ha kérsz tesztképet, akkor az alapján eldöntheted mondjuk. Én egy szétteregetett újságlapot fényképezgettem a Canon szervizbe való sokszori oda-vissza küldözgetés alatt, aztán végül kb. egyformán volt lágy a négy sarok, nem olyan kirívóan a jobb felső sarokra koncentráltan, mint decenteres állapotában.
Posta: nem tudom, a futárcégek mennyire másak ilyen szempontból, én rajtuk keresztül kaptam gépet, objektíveket, rajtuk keresztül is küldözgettem, úgyhogy nincs tapasztalatom. Ja, Dél-Koreából küldtek egyszer egy nagylátó előtétet, az postán jött meg, annak se volt semmi baja.[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Matthisa
tag
válasz .: JuSzT :. #14830 üzenetére
ráraktam a hangfal álványra eléraktam a az arcom hogy halljam is közben!nem csinálja!elveszem a fejem egyből zörög!
-
jjeahh
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #14845 üzenetére
persze, csak manuálison kell fókuszálnod...ha van focus peakinged, vagy bele tudsz nagyítani, gyerekjáték.. van pár képem a flickr-en, igaz nem esti, kocsmások, de manuállal lőttem az összeset. nagyon mozgó témára azért nem ajánlott...igaz legutóbb három szaladgáló rotweiler-ről kattogtattam 2 gigányi raw-ot, és szinte mind élesre sikerült...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Akos96
senior tag
válasz .: JuSzT :. #14848 üzenetére
Manuális obiknál a gép "úgy tesz", mintha nem lenne semmilyen obi rajta. Tehát a rekeszt és az élességet csak is az objektíven tudod állítani. A te kitobid esetében elektromos összeköttetés van az obi és a váz között, így érzékeli a váz, ha tekergeted a fókuszgyűrűt - ezért nagyít bele. Az adapterrel feltett teljesen manuális obik esetében ilyen nincs, neked kell belenagyítanod a képbe, ha meg akarod könnyíteni a fókuszálást. Ehhez hozzá kell rendelned egy gombot (ha nincs gyárilag).
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
jjeahh
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #14848 üzenetére
szerintem arra gondoltam, a fókuszmezőt kell kinagyítanod, a pontosabb élesség érdekében. szerintem próbálj ki egy manuált, pórul nem jársz, ha jó állapotban van mert olcsó, és az f1.7-es fényerő, a 3.5-5.6 után felüdülés lesz, főleg, ha szereted a szép háttérmosást... kocsmafotóra is tuti használhatóbb lesz a fényerősebb obi szerintem, még ha manuál is, használhatsz alacsonyabb iso értéket, és/vagy gyorsabb záridőt. fókuszálni nem a vázról kell majd, hanem az obi fókuszgyűrűjével, na meg a rekeszt is ott állítod.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #14852 üzenetére
az 50-es egy kicsit szűklátó szerintem épületfotóra...a 24-28-as manuál obik meg max f2.8-as fényerővel bírnak..az ennél nagyobblátóak, meg tudtammal már halszemek...
nem tudom, samsungon mit látsz, de majd a samsungosok megmondják... soha nem használtam samu vázat, de vannak itt páran, akik manuáloznak is vele...[ Szerkesztve ]
-
Akos96
senior tag
válasz .: JuSzT :. #14852 üzenetére
A kijelzőn az élőképbe nagyít bele pontosan ugyanúgy, mint a kitobi esetében, csak nem csinálja automatikusan akkor, ha eltekered a fókuszgyűrűt, hanem egy gombhoz kell hozzárendelni a nagyítást. A nagyított képen jobban látszik, mi éles és mi nem.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest