- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz I02S3F #41728 üzenetére
Nincsen a kényelemmel a világon semmi baj.
De ha már eldekkolnál ott egy picit tovább, legalább töltsd hasznosan az időt. Fecsegj kicsit a kollégákkal, és derítsd ki róluk, kicsodák emberileg? Talán akad ott neked való családi háttér, ahova beházasodni érdemes. Nem csak munka létezik a világon. A magánéletet rendbe szedni ígyis-úgyis idő megy el vele, és kell hozzá a nyugalom.
Aztán ha az derülne ki, túl sok a friss tini lány az ottani családok környezetében, szólj nekem is!
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
válasz I02S3F #41740 üzenetére
Ha nehezen menne, kezdésnek elég sima szócseréhez hozzászokni. Példának okáért nem mondasz olyat "fa**", helyette "szerelemkolbász". Meg nem "sza*" hanem "barna brumi". És hasonlók. Úgyis mindenki érteni fogja, mire gondolsz. Káromkodni, vagy beszólni valakinek nem csak vulgárisan lehet.
-
inf3rno
nagyúr
válasz I02S3F #41987 üzenetére
Kicsit felborult a bioritmus, általában határidős munkáknál jellemző, hogy ez van. Szakdolgozatot írok, és végezni akarok vele a héten 9o%-ban, úgyhogy most kb. 16 órázok egész héten. Néha azért van benne lazítás, logout, facebook, vagy sétálok egyet a parkban.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
MaxxDamage
félisten
válasz I02S3F #42412 üzenetére
Akkor már ment vissza is!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz I02S3F #42460 üzenetére
Az lehet, de már pár hete (megint) itthon vagyok...😀
Jah, még nem teljesen..igaz!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz I02S3F #42661 üzenetére
Hát nem lettem okosabb
Azért köszi!
Biztosításom folyamatos, azzal nincs gond. Lassan 1 éve vagyok adott cégnél, előtte volt 3 hónap munkanélküli, azelőtt meg felmondtam x cégnél. Ha meg nincs is munkahelyem, akkor is biztosítva vagyok a nyugdíjintézet által. Ha meg dolgozok, akkor is vonják a fizumból meg a nyugdíjból is a biztosítást. /megfelelő százalékban/◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
w.miki
veterán
válasz I02S3F #43138 üzenetére
EasyBoxba kérte a vevő a csomagot, amit ma feladnék.
Viszont az oldalán nem találok cimirat kitöltés lehetőséget.
Csak a vaterafutár oldalán lehet ezt megrendelni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Top cat
addikt
-
Top cat
addikt
-
wolfman
veterán
válasz I02S3F #43633 üzenetére
Szerintetek az emberi szervezet hozzá tud szokni a rendszeres véradásokhoz? Tehát ha ki van hagyva egy, akkor már pl. magas vérnyomás, szédülés is jelentkezhet, mert 3 havonta kellene neki kicsit kevesebb vér. Előfordulhat?
Most először zártak ki véradásból (kicsit alacsony fehérvérselytszám), rendszeresen megyek és mostanság szédüléseim, émelygéseim vannak és picit feszültebbnek is érzem magam.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
donbig
tag
válasz I02S3F #43674 üzenetére
Ennél sokkal többet én sem eszem, pedig nem spórolok.
Kis adag ételeket szoktam rendelni 95 kg-os létemre, és elég, ott egy natúr szelet pl. 4 dkg. Neked az adott mennyiségből naponta jut kb. 10dkg hús. Minden nap én sem eszem húst, néha sajtos-tejfölös tészta, palacsinta, stb. Azzal, hogy párizsi helyett mást veszel szerintem nem nagyon spórolsz. Előbb-utóbb megunod a hagymás rántottát, főtt tojást, tükörtojást, akárhogy cifrázod. Nem tudom még mit eszel felvágottak helyett, de a péksütik, sajt ára is horror. Én az üdítőn spórolnék inkább."Ember, most jövök ki a templomból!"
-
coco2
őstag
válasz I02S3F #43674 üzenetére
Szerintem rosszul teszed. A b12 vitamin vízben oldódik, húst enni minden nap kell. Nem kell sokat, de azt minden nap. Abból a 4-5k huf-ból a sertéscomb okés, bár a csirke helyett én inkább parasztkolbászt vennék. Az sokáig áll el, lehet egész hónapos mennyiségben venni. Én minden nap egy pici darabot mikroban felmelegítek, és fél kiflivel, meg egy kevéske sajttal megeszem. Szerintem az üdítőket ki kellene nulláznod, és inkább húst meg sajtot venni +havi 4-5k huf-ért. Persze ahogy érzed.
-
inf3rno
nagyúr
válasz I02S3F #43688 üzenetére
Csak hogy megadjam a választ, létezik olyan, hogy Maggi pörköltszaft kocka. Főzöl tarhonyát, feloldod a kockát egy kis forró vízben, aztán a végén hozzá kevered. Aztán akkor visszarepültél a szovjet / 90-es évek világába, amikor a kifőzdében lehetett a tarhonyádra pörköltszaftot kérni, mert a húshoz csóró voltál. Amúgy nosztalgiából csináljuk a barátnőmmel. Teljesen jó, mert pillanatok alatt elkészül szemben egy pörkölttel, amit órákig kell főzni, és ízre is ott van. Amikor mondtam neki, hogy én tarhonyát akarok enni pörköltszafttal, akkor nem értette, hogy pörkölt nélkül hogyan lesz szaft. Még én sem, de rá pár hónapra megláttam a kockát. Az igazi, amikor urizálsz ebben is, és marhapörkölt kockát keresed a csirkepörkölt helyett. Amúgy heti 1 húsos étkezés elég, nem kell túltolni a B-vitamint sem, illetve kapszulában olcsóbb, ha ez a szempont. A húst még a vas és a teljesértékű fehérje miatt fogyasztjuk. Azokat is be lehet szerezni máshonnan. Nem biztos, hogy a különbség számottevő lesz, sőt lehet drágábbra jössz ki a végén. Fehérje terén Aldi konzerv bab és lencse a jó, vagy ha van türelmed, akkor lehet szárítottat is venni. Vast szintén tablettából célszerű.
Amin igazán lehet spórolni azok az édességek, cukros löttyök, gyümölcslevek, stb. Azok horror áron vannak. Nekem a fele pénzem ilyenekre megy.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
BiP
nagyúr
válasz I02S3F #43698 üzenetére
Biztos lehetsz, hogy a reggeli munkába menet beugrom egy üdítő-péksüti-kávék a legtöbb, ami láthatatlanul elmegy, de könnyű kiszúrni, leépíteni.
Nem véletlenül ezzel kezdi az összes "mivel spóroljunk?" cikk.
A kis üdítő amúgyis a leggazdaságtalanabb.Egyébként érdemes pár hónapnyi tranzakcióból valami kimutatást csinálni, és akkor megdöbben az ember, hogy mennyi megy el a kötelező dolgokra, de igazából hogy mennyi megy el fsságokra. (vagy legalábbis olyan, ami nem annyira fontos)
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz I02S3F #43698 üzenetére
Ha az üdítők helyett rászoksz a teázásra, azzal is spórolsz + ezerszer egészségesebb. Persze nem a tesco gazdaságos fosokra gondolok, azért az értelmes szintet érd el. Natúrban told persze, nem cukorral. Eleinte a zöld tea kicsit furcsa lesz, de hozzá leshet szokni. Ma már egyik kedvencem a nagyon zöld teák, már már istálló szagú, ízű cuccok.
De amúgy tényleg merül fel a kérdés, hogy kell neked ennyire spórolj? Mert ha igen, esetleg (bár tudom nem egyszerű kis hazánkban) munkahelyet, fizetést kellene cserélj.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Borisz76
veterán
válasz I02S3F #43754 üzenetére
Az összes szénsavas cucc vacak....számomra.
Nem tudok büfögni ezért feszíti a gyomromat.
Az pedig nagyon kellemetlen ....főleg társaságban....ha a feles gáz a másik végen távozik. Persze tudom, hogy ez így normális és jelzi , hogy rendben van a bélműködés. De nem tetézem szénsavas cuccal...Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest