Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
a DuckDuckGo pedig arra panaszkodott, hogy a Google miatt nem tudtak nőni
És véletlenül sem azért mert még mindig kevésbé releváns találatokat andak, mint a Google.
Aki hülye, haljon meg!
-
Patrik.Varga
tag
Van benne valami ez nem vitás.
2 dologgal tudsz relevánsabb találatokat adni:Minden adatot is elszipkázol a felhasználóktól
Monitorozod a különböző kereséseket és a találatokra való kattintásokat.Az egyikhez pofa kell, a másikhoz idő és felhasználói bázis.
Ha ekkore egyeduralkodó van a piacon, akkor sem időböl nem lesz elég sem felhasználóból. :-D Tisztán játszani egy piszkos piacon eléggé ellehetetlenít. :-) -
joey04
titán
Örülök, hogy maradt a Google.
-
L3zl13
nagyúr
válasz Patrik.Varga #2 üzenetére
Nem értek egyet. A problémás esetekben, amikor valami technikai problémára keresek rá, a ddg nemhogy számomra nem releváns találatokat dob vissza, hanem nem dob vissza semmit, vagy max pár haszontalan szemetet.
Ha visszadobná ugyanazokat a találatokat, csak rossz sorrendben akkor azt modom, rossz profilt használnak, vagy nem jól priorizálják a találatokat. De ha semmit nem dob vissza konkrét kifejezésekre? Akkor az a crawling/mögöttes adatbázis problémája szerintem.Aki hülye, haljon meg!
-
miqlas
őstag
... én nem kedvelem / kerülöm a ddg-t, de azért azt meg kell említeni, hogy a weboldalak SEO-ját általában Googl-re, jobb esetben Bing-re, Yandex-re és Baidu-ra készítik fel.
Azt is érdemes megemlíteni, hogy az összes keresõ cég közül, a Google segíti a legtöbb információval és eszközzel a weblap-készítõket ...[ Szerkesztve ]
42
-
doooo
veterán
Mintha április 1. lenne...
-
ZAdam03
újonc
Nálam már több mint 3 éve a ddg az alapértelmezett keresőmotor, minden eszközömön. A legtöbb keresésemhez tökéletesen használható, gyors. Ha valami speciálisat kell keresnem akkor viszont át szoktam lépni Google-re, mert jobb találatokat dob.
-
sz.balazs.95
veterán
Hát, ami azt illeti, a Google rohadtul elfogult és szelektált találatokat ad, és sokszor a lista elején teljesen irreleváns, de szponzorált találatok vannak. Szóval én erősen vitatnám azt az axiómát, miszerint a Google mindent felülmúló megbízhatósággal adna találatokat.
Azt aláírom, hogy a DDG lokalizáiója rosszabb, tehát specifikusan Magyarországon belül releváns találatokban gyengébb szokott lenni. De napi szinten használom a DDG-t desktopon és mobilon is, és összességében nagyon ritka az, hogy ne találjam meg, amit keresek, szóval én tök elégedett vagyok velük.
A Google-t csak ritkán használom, és akkor is a fejlett funkciók miatt, mint pl a kép alapú keresés, mert az tényleg egy nagy trouvaille.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Oké, de a Google használható is. Ellenben a kacsa...
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
miqlas
őstag
... azért láttál ilyeneket, mert erre kerestél!
Használd a DDG-t, szíved joga!
Nem értem, hogy a válaszod hogyan kapcsolódik a hsz-omhoz!
... mert, hogy véleményt (sajátom) nyilvánítottam két keresõmotorról, és egy tényt közöltem, ami weblap-fejlesztõi / SEO szempontból releváns!42
-
Esdeath
csendes tag
Én már megjelenés óta használom a duckduckgot és megvagyok vele elégedve. Én a googlet minden formában próbálom kerülni. Internetre is csak ugy lépek hogy adgurd, adblock utimate, ultrawidify. Minden tiltva van ami mozog . Én nagyon google elenes vagyok soha sehol ne lássam.
-
tothzoltan
tag
hangzatos a szalagcím de egy icipici szó felett látszólag mindenki továbbszaladt.
'az Apple konkrét tárgyalásokat folytatott annak érdekében, hogy a Google helyett a DuckDuckGo legyen az alapértelmezett keresőmotor az Apple Safari böngészőjének privát módjánál.'
Ami nagyjából arról szól, hogy az Apple elhanyagolható téttel de borsot próbál törni a Google orra alá.
Egyszer nagyon szívesen megnéznék egy statisztikát arról, hogy valójában a felhasználók hány százaléka használja ezt a funkciót bármelyik böngészőben, pláne Safariban. ... de ezt nem tudhatjuk mert ugye privát ... vagy mégse ...
I'm thinking different.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen