Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothzoltan
tag
hangzatos a szalagcím de egy icipici szó felett látszólag mindenki továbbszaladt.
'az Apple konkrét tárgyalásokat folytatott annak érdekében, hogy a Google helyett a DuckDuckGo legyen az alapértelmezett keresőmotor az Apple Safari böngészőjének privát módjánál.'
Ami nagyjából arról szól, hogy az Apple elhanyagolható téttel de borsot próbál törni a Google orra alá.
Egyszer nagyon szívesen megnéznék egy statisztikát arról, hogy valójában a felhasználók hány százaléka használja ezt a funkciót bármelyik böngészőben, pláne Safariban. ... de ezt nem tudhatjuk mert ugye privát ... vagy mégse ...
-
Esdeath
csendes tag
Én már megjelenés óta használom a duckduckgot és megvagyok vele elégedve. Én a googlet minden formában próbálom kerülni. Internetre is csak ugy lépek hogy adgurd, adblock utimate, ultrawidify. Minden tiltva van ami mozog
. Én nagyon google elenes vagyok soha sehol ne lássam.
-
miqlas
őstag
... azért láttál ilyeneket, mert erre kerestél!
Használd a DDG-t, szíved joga!
Nem értem, hogy a válaszod hogyan kapcsolódik a hsz-omhoz!
... mert, hogy véleményt (sajátom) nyilvánítottam két keresõmotorról, és egy tényt közöltem, ami weblap-fejlesztõi / SEO szempontból releváns! -
Oké, de a Google használható is. Ellenben a kacsa...
-
sz.balazs.95
veterán
Hát, ami azt illeti, a Google rohadtul elfogult és szelektált találatokat ad, és sokszor a lista elején teljesen irreleváns, de szponzorált találatok vannak. Szóval én erősen vitatnám azt az axiómát, miszerint a Google mindent felülmúló megbízhatósággal adna találatokat.
Azt aláírom, hogy a DDG lokalizáiója rosszabb, tehát specifikusan Magyarországon belül releváns találatokban gyengébb szokott lenni. De napi szinten használom a DDG-t desktopon és mobilon is, és összességében nagyon ritka az, hogy ne találjam meg, amit keresek, szóval én tök elégedett vagyok velük.
A Google-t csak ritkán használom, és akkor is a fejlett funkciók miatt, mint pl a kép alapú keresés, mert az tényleg egy nagy trouvaille. -
ZAdam03
újonc
Nálam már több mint 3 éve a ddg az alapértelmezett keresőmotor, minden eszközömön. A legtöbb keresésemhez tökéletesen használható, gyors. Ha valami speciálisat kell keresnem akkor viszont át szoktam lépni Google-re, mert jobb találatokat dob.
-
doooo
veterán
Mintha április 1. lenne...
-
miqlas
őstag
... én nem kedvelem / kerülöm a ddg-t, de azért azt meg kell említeni, hogy a weboldalak SEO-ját általában Googl-re, jobb esetben Bing-re, Yandex-re és Baidu-ra készítik fel.
Azt is érdemes megemlíteni, hogy az összes keresõ cég közül, a Google segíti a legtöbb információval és eszközzel a weblap-készítõket ... -
L3zl13
nagyúr
válasz
Patrik.Varga #2 üzenetére
Nem értek egyet. A problémás esetekben, amikor valami technikai problémára keresek rá, a ddg nemhogy számomra nem releváns találatokat dob vissza, hanem nem dob vissza semmit, vagy max pár haszontalan szemetet.
Ha visszadobná ugyanazokat a találatokat, csak rossz sorrendben akkor azt modom, rossz profilt használnak, vagy nem jól priorizálják a találatokat. De ha semmit nem dob vissza konkrét kifejezésekre? Akkor az a crawling/mögöttes adatbázis problémája szerintem. -
joey04
titán
Örülök, hogy maradt a Google.
-
Patrik.Varga
tag
Van benne valami ez nem vitás.
2 dologgal tudsz relevánsabb találatokat adni:Minden adatot is elszipkázol a felhasználóktól
Monitorozod a különböző kereséseket és a találatokra való kattintásokat.Az egyikhez pofa kell, a másikhoz idő és felhasználói bázis.
Ha ekkore egyeduralkodó van a piacon, akkor sem időböl nem lesz elég sem felhasználóból. :-D Tisztán játszani egy piszkos piacon eléggé ellehetetlenít. :-) -
L3zl13
nagyúr
a DuckDuckGo pedig arra panaszkodott, hogy a Google miatt nem tudtak nőni
És véletlenül sem azért mert még mindig kevésbé releváns találatokat andak, mint a Google.
Új hozzászólás Aktív témák
it Végül aztán visszautasították a lehetőséget, mert rossz ötletnek tartották. Eközben az USA azzal vádolja a Google-t, hogy illegális módszerekkel verte fel a hirdetések árait.
- Automobilista 2
- Fotók, videók mobillal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Háztartási gépek
- Ősszel jön az új Painkiller játék
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- Acer Nitro Gaming XV272UV3 - 27
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Formula alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest