- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz hzsolee #4719 üzenetére
Igen, ez az..
Ha eredeti Transcend, akkor lifetime garis, no para!Product Verification itt csekkold le, hogy eredeti e.
Elvileg kéne lennie supportnak erre, de én nem találtam meg sajnos. Így kértem Sinceritytrading közreműködését, ami simán ment. Én visszaküldtem neki, (1100ft volt kb ha jól emlékszem), ő meg küldött egy zsír újat. Aztán intézte a dolgot a gyártóval.
Amennyiben megtalálod a garis supportot, jó eséllyel vissza sem kell küldeni a rossz kártyát, hanem kapod az újat közvetlenül..Szerk.: Garancia Megtaláltam! Regelni kell, kitölteni az adatokat. Na én itt nem találtam meg az Európai címet. Csak tengeren túlra engedi kitölteni.
Pl:
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz JJ hunter #4770 üzenetére
Mondjuk nem ajánlott kategória ez a kártya, de nem is rossz fajta, sebesség is ok, nem hinném, hogy ebben az esetben ez a baj. De ezt kizárni csak egy kártyacserével tudod.
Nincs kéznél másik? Formázni se kell, 1 blokk menjen rá, és máris meg tudod nézni, hogy jó e.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Gyerekek, etsore09.
Írtam neki, hogy a régen vásárolt G1WH-m megadta magát. Kicseréli!
Köldtem videót, leveleztünk 2 kört, és adta a címét, küld egy újat. 2 éves a kamera...[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Vagy csak átsiklott azon, hoyg mikor vettem tőle. Mert kérte, ne adjak negative feedbacket
Azért korrekt leszek, megírom neki, mielőtt visszaküldeném, hogy majdnem 2 éves.Itt a levél amúgy:
Dear havri1,
Dear customer,
So sorry for the inconvenience. Could you please kindly update the item before you return it back to us? And you can download that in this link:
https://www.sendspace.com/pro/dl/5ebp0b
This is the software for G1WH.please check!
And you can do it in this way:
1)Download this bin file to your computer
2)Format your memory card by computer;
3)copy this bin file to your memory card;
4)Plug into card into camera,and plug into camera to power camera on;
5)It will update automatically
after updating,please plug its memory card and have a test with other memory card!And our shipping address is:
Fu YanRong/estore009
Room 605,Building 120 ,Meilin Xin cun ,Futian District,Shenzhen,Guangdong ,518034,ChinaTel:13421830004
Ebay ID:******( Yours)Could go to your local office to send the main unit(no any other accessoris) back by Regular air Mail without a tracking number (No DHL/UPS/Fedex/TNT,or else ,we will have custom problem).
Once got this confirmation(attach receipt of post) that you ship it back,we will send you this replacement,ok?
For your understanding,we really do not like this negative feedback or open case on this transaction.So pls believe we will try our best to solve it!
Best regards,
Vicky
- estore009havri
-
havri1
félisten
Dear havri1,
Dear customer,
Thanks for your mail and glad to serve you. Please do not worry,we will resend it to you asap. And we will offer you the tracking number after it shipped. Hope you will receive it soon.
Have a nice day!
Vicky- estore009
Lehet meg sem várja, míg megérkezik?
havri
-
havri1
félisten
Első levelében kérte, alap legipostával adjam fel, minden nélkül, egyszerűen. Aztán gondoltam TN - el adom fel, de sokallottam a +900Ftot érte, így simán ment. Aztán kérdezte van e feladási szelvény, TN hozzá. Mondtam nincs.
Eléggé úgy tűnt, ki akarja aknázni a dolgot, de lehet én vagyok túl gyanakvó. Ha akarta volna, szerintem már az elején másképp állt volna hozzá. Ez az utolsó levél, erre már nem válaszoltam, majd kb 2 hét múlva rákérdezek.
Vesztenivalóm csak a posta, mivel teljesen kuka a kamera. Aksi is 2 éves már benne, a kamera meg el sem indul.havri
-
havri1
félisten
válasz Gépötty #4924 üzenetére
Ugyanez..kéken világít a led ha áramot kap, és halott.
Más: Jön az új G1WH ugye, és hát kéne bele kártya (közben eladtam, elhasználtam már nem tudom hol van).
Szerintetek 64gbosat meg merjem kockáztatni? Ha nem jó, akkor van 32-esem telefonokban, abból tudnám használni, de jobb lenne a kamerában, hoyg végre FHD-ban rögzítsen ne csak HD-ban.havri
-
havri1
félisten
G1W is megadja magát lassan, pont 1 éves. Kocsiba van fixen, gyújtásra kötve egy ideje.
Napokban vettem észre, hogy amikor leveszem a gyújtást, még 2x hallom a kikapcsolás hangját, na monsom, biztos csontra merült. Kivettem, feltöltöttem asztali töltővel, de 5 mp-t bírt.
Szerintetek ha teljesen megadja magát, még autóban fog ez nekem működi? Akis igazából nem kell hozzá, mert van táp az autóban ugye..
Tök zsír állapot, még a fólia is rajta van, erre az akksi kuka..Kéne bele egy kondi. Valakinek gyakorlati tapasztalata G1W kondenztátor cserével?havri
-
havri1
félisten
Ugyan nem kockáztam ki, de szemből nagy sebességgel jön a személyautó, és telibeveri a keresztirányba haladót, aminek következtéáben megdobja, majd a kamerás autó mellett/felett jobbra elrepül.
(#4972) Petyus87 : Az enyém még meg sem kapta, de már feladta, mint írtam. Kíváncsi vagyok, ha megkapja, mit fog szólni, hisz 2013-as vétel, amit ugyan nem kérdezett.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz RiddleR #4975 üzenetére
Hali!
Ha a leírásban EU-s raktár volt megjelölve, igenis mehet a reklamáció a gearbestnek.
Sajnos a DHL igen magas díjakat számol fel vámkezelésnek..de az a 14% VÁM necces, ilyenről nem tudok.
27% ok, kezelési költség ok, de 150 EUR felett van csak VÁM, és 3% nem 14% sztem, de már nézem is.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Annyit találtam, hogy a magánszemély által rendelt termékek után (tehát nem magánszemély- magányszemély), akkor 22-150 EUR között csak ÁFA + kezelési költség (Potának úgy tudom 2000 Ft), és 150EUR felett a kereskedelmi VÁM-ot kell fizetni. Na ezt nem találtam mennyi.
Magánszemély-magánszemély között van csak odaírva, hogy 2.7% VÁM van (ha jól emlélkszem, ez ,ár 3%), de ez is csak 150EUR felett. Alatta csak ÁFA..nem értem.
Vagy ilyen drága kamerát vettél? Mennyi volt?
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Nah, közbe látom nem is jól írtam, 1080p/30fps és 720p/60fps.
Mindjárt csinálok egy gyors tesztet, mert biz isten úgy emlékszem, sokkal nagyobb méretű volt.Szerk.:
1080p/30fps -el 5:25:59 fér fel
720p/60fps pedig : 4:57:33 fér csak el a 32gbos kártyára.
Nagyobb a mérete a 60fps-esnek.[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest