Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz migabi24 #16166 üzenetére

    Lehet hogy igaz és ??? :) Ha valaki csal, nem jelenti azt, hogy amit árul az eleve szar, csak azt példázza, hogy egyesek tisztességtelenül akarják "bizonyítani" a (egy) kábel képességét, hogy még hozzátesznek egy kis pluszt azzal, hogy játszanak a hengerő szintekkel, mert azt ugye az is észreveszi, aki nem teljesen süket. Tisztességes? Nem nagyon... :N

    Mindazonáltal járt nálam korábban (régi láncomban) Nordost tápkábel és akkor nem tetszett, mert olyan dolgokat művelt, ami akkor nem volt pozitív. El is adtam azt a kábelt. Aztán, aki tőlem megvette, az is túladott rajta, mert neki sem tetszett. Utóbb kiderült, mindketten kb. hasonlót (inkább ugyanazt) tapasztaltunk. Szóval, nem csak javíthat egy kábel adott rendszerben, hanem "ronthat" is.... ergo, egyértelműen hatással van a kapott hangminőségre/milyenségre a tápkábel (is). És ezt azt jelenti, hogyha néha rosszabbul teljesít egy kábel, akkor miért ne teljesíthetne jól is. Mert ugye a rossz is egyfajta eredmény, azaz bizonyíték a kábel létező saját hangára.
    Most ismét (két hete) Nordostot használok, nagyon elégedetten, mert a jelenlegi láncomban jól szerepel és amit a korábbi Nordostnál negatívumként könyvetem el, az most pont fordítva működik.

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák