- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a tisztelt szakemberekhez, mégpedig az, hogy érdemes-e ma, 2016-ban asztalosnak tanulni? Gondolom van azért valami jövője, hiába a lapraszerelt bútorok korát éljük, gondolom sok minden mással is foglalkozik egy asztalos... -
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Mennyire hülyeség az, ha veszek élzáró gépbe való ABS-t, és azt valamilyen műanyag ragasztóval ráragasztom a bútorlap élére? Egy magasban lévő polcról van szó, tehát nem lenne igénybe véve, hogy felváljon emiatt.Vasalhatós fajtában nincs ez ami nekem kell, és leszedni és elvinni labszabászatba is macerás lenne ezt polcot, tehát ezért kérdem.
Ráadásul már van rajta élzáró.. Minden oldala duplungolt bútorlapból áll csak külön-külön élzárva a két bútorlap, én pedig egybe szeretném, és vasalhatós fajtában nem találtam ilyen színű 40mm-es élzárót, csak ABS-ben ezért a kérdés -
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Beltérre keresek fehér selyemfényű zománcfestéket, viszont a lehető legfehérebbet, valakinek esetleg van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Gondolom itt is van a márkák között egy csomó eltérés, mint a falfestékeknél ahol már teszteltem egy pár félét és a legsárgásabb a sima diszperzit, Poli farbe platinum pedig az egyik legfehérebb. Zománc festékeknél is ilyesmire vagyok kíváncsi, és ennél az is lényeges lenne, hogy ne is sárguljon be pár év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest