Új hozzászólás Aktív témák
-
Kombat
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben tervezek építeni néhány szekrényt.
A kérdésem az lenne, hogy nagyobb, gardrób szekrénynél elég, ha csak simán egymáshoz csavarozom a bútorlapokat vagy valami stabilabb megoldás kell?
Illetve láttam kész bútoroknál ilyen kis csavar fej takaró műanyagot. Olyat lehet venni külön is? -
Kombat
őstag
válasz Dízeles #4392 üzenetére
Értem és köszönöm!
A felső részén lenne egy polc, alatta akasztós. Szerintem, ha a felső polc résznek csinálok hátlapot, meg alól berakok egy 8cm-s deszkát akkor elégnek kell lennie. Ha esetleg mégsem, akkor hozzáfogatom a falhoz!
Úgy gondoltam, hogy 207 cm magas lenne az ajtó (mert ennyi a "gyári" magassága a bútorlapnak) és alól lenne egy 5-6 cm-s lábrész.
Bocs, de nem teljesen értem, hogy mit szeretnétek egy skiccen nézni...
Megrajzolom a falat meg elé egy kb. 210x130-as négyzetet azzal mire mentek? Vagy nem ez lenne a skicc? -
Kombat
őstag
Valaki megtudná mondani, hogy egy asztalos kb. mennyiért készítené el az alábbi szekrényeket?
(Az előző képen lévő stílushoz hasonlóan)Szekrény 1: 65cm x 215cm x 54cm (szé x ma x mé)
10 cm-s talp rész, 6 db polcSzekrény 2: 130cm x 215cm x 54 cm (szé x ma x mé)
10 cm-s talp rész, 1 db polc, 1 db vállfa akasztó rúdSzámolgattam az anyagköltséget és arra jutottam, hogy, ha valaki megcsinálná nem sokkal drágábban, akkor inkább rábíznám...
Ja és az előzőekkel ellentétben mindkét szekrénynek lenne hátfala is.
[ Szerkesztve ]
-
Kombat
őstag
Ajajj... Duplája?! Azt azért sokallom.
Most hallottam, hogy van itt a városban egy bútorbolt, ahol vállalnak egyedi bútor készítést is és ráadásul nem is drágán. Jövőhéten valamikor beugrom oda és rákérdezek.
Egyébként kb. minden eszközöm megvan hozzá, csak az alapanyagot kellene venni.
-
Kombat
őstag
Na emberek, odáig fajult a dolog, hogy elmentem a helyi bútorüzletbe, ahol előálltam a problémával.
A végeredmény: Szekrény megrendelve, egyedi méretben, színek kiválasztva, fogantyúk kiválasztva. Ár: 70-75k -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest