Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    Képzeljétek:

    Vagy két éve használom a DeWalt dekopírfűrészét. Ma is ezt tettem. Olyan borovi anyaggal volt dolgom, amit nagyon könnyen repesztett a fűrészlap még akkor is, ha nem lengettem a kést. Bosszantott, hogy még akkor is hibás lesz, ha lekerekítem. Jó fél köbméter anyaggal mi a szart kezdjek így, más meg nincs, az áru pedig sürgős.
    Kínomban feltettem a gépre azt a kis plexi lapocskát, amit adtak hozzá kitöredezés ellen. Még a vásárlás napján a süllyesztőbe dobtam, ne legyen itt lomnak. Azt gondoltam, ez egy marketing hókuszpókusz, mint általában azok az apró okosságok, amikkel bőséggel elárasztják a lelkes vásárlót.
    Nos, tévedtem. Olyan korrekt az a kis betét, hogy gyakorlatilag teljesen megszüntette a felszakadozást, és tolhatom a gépet nyugodtan izomból. Máris azon töröm a fejem, hogy vajon pótolható-e ez a kis mütyűr a szervizen keresztül, ha igen, akkor mennyiért, hány pót darabot hozassak, kettőt, vagy egyből tízet? Mert jól szuperál, de mivel fekszik az anyagon, hamar karcos lesz nagyon, és nagyon nagy segítség, hogy átlátszó. Ezzel még könnyebb a gépet vonalon tartani, mint nélküle. Egyenes vonalon meg pláne, mert mutatja, hogy kb 2cm múlva hova érkezik a fűrészlap.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák