Új hozzászólás Aktív témák

  • L.Szilárd

    csendes tag

    válasz Vikusz77 #2614 üzenetére

    Üdv!

    Sarokcsiszoló:
    Makita GA5030 720W, 125 tárcsával. Eddigi tapasztalatom jó. Mult héten újítottam fel egy kerítést, és annak a vas vázát kellet lecsiszolni teljesen. Én simán felraktam rá a 125-ős drótkorongot, és furdulat szám szabályozás nélkül estem neki, és olyan szépen lekapta a kerítésről a régi festéket. Úgyan ezzel a géppel csiszoltam már fát is és nem égeti a fát, csak ha már nyagyon kopott a csiszolótárcsa rajta.
    Ha jól emlékszem 20-25 ezer körül vettem.

    Előtte egy Dewalt gépem volt azzal hasonló képpen meg voltam elégedve. A tipus számát nem tudom, de majd elő keresem. Azt tudom, hogy az 750W-os volt.

    Dekopir, vagy szúró fűrészt, most Makitát vettem, eddig nem sokat használtam, de meg vagyok vele elégedve. Ha jól tudom 400W-os, ami ilyen gépeknél már elég erősnek számít.
    Ez 15 körül volt.

    AEG Akkus furó, és ütve csavarózó:
    Ezzekre sincs panaszom, esetleg talán annyi, hogy a két géphez, csak két akksi volt a csomagban. A csavar behajtó nagyon jó, a hatos állvány csavarokat, rendszeresen eltépi ha nem figyelek oda. Rettenetes ereje van. A fúrón meg nagyon jól lehet szabájozni a fordulat számot. Pontos adatokat majd este írok róla.
    A készlet 65000 Ft volt.

    Én most már úgy vagyok vele, hogy megveszem a profi gépeket, mert a barkács minőségüekkel nekem mindig csak a gondom volt.

    Amúgy én meg inkább a Felder gépeimet használom. Szinte mindent a lapszabász gépen oldok meg, és a leg nevettségesebb az egészben, hogy azt a fűrészlapot használom a legtöbbet amit hozzá kaptam, annak idején használtan, és azóta csak egyszer lett megélezve, és szerintem többször nem is lesz, mert már nincs rajta keményfém. De még mindig szépen vág. Még bútor lapot is vágtam vele. Ebből látszik mennyit ér a minőség.

    Csáó!

    Csak faipari témában tudok segíteni. Sorry! :-) Nem vagyok programozó. Inkább majd én kérek SOS-t számítógépes ügyekben. :-P

Új hozzászólás Aktív témák