Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Konyhabútor befejezőperiódus:

    Két hiba garanciális kijavítást kértem a kontároktól. Az egyik egy vékony ajtó, ami kb 1 cm-rel kisebb volt, mint amekkora oda való (linkeltem róla fotót h próbálták elcsalni a pánt alá helyezett "alátéttel".
    Ezt pontosan legyártották, fel is raktam tegnap.

    A másik problémás és egyértelműen elcseszett rész a hűtő fölötti párkány rész. Eleve a rajzomon nem is úgy szerepelt, mint ahogy legyártották, de ez semmi. Megírtam nekik utána rögtön e-mail-ben h mekkora wenge bútorlap kellene helyette, csak a hosszabbik párkánydísszel. A szellemi képességeik tudatában még egy paint-es fotót is csatoltam, h _biztos legyen_ minden.

    Nos ez egy 265 x 700mm-es bútorlap lett volna.
    Nem értem rá a héten, édesanyámat kértem meg h ugorjon már be érte. Elhozta, ma mondom kicserélem azt is, szétkapom a régit, nézem, baszki kb 5cm-rel kisebb a mélysége.
    Eldurrant az agyam, tudtam h annyira hülye nem lehetek h elmérem. Visszanéztem az e-mail-t, persze h nem én írtam rosszul, világosan ott van h 265 x 700mm-es lap kell.
    Erre basszus legyártottak egy 220 x 720 mm-es wenge lapot. Komolyan mondom megáll eszem.
    Most szopatnak vajon?!

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák