- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Elnézést ha rossz helyre írok, jobb topikot nem találtam, ha van akkor légy szíves irányítsatok át oda.
Két kérdésem lenne:
1. Vettem egy Asus O!play HDP-R1-et és sajnos csak egy usb van rajta. Ha veszek hozzá egy usb hubot tudja kezelni?
2. Van egy 1 TB-s külső vinyóm, aminek a müködéséhez kell külső tápegység is. Ha usb hosszabbító kábellel kötöm össze abból lehet gond?
Előre is köszi a válaszokat!
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
4k filmek külső winchesterről való lejátszására keresek média playert. Samsung q led tv-m van, de sokszor megakadnak rajta a filmek sajnos. 50.000 Ft környékéig mit ajánlanátok? Egy ismerösöm ajánlotta annak idején valamelyik egreat lejátszót, de ahogy néztem azok 80-100k körül vannak. Elmehetünk végülis árban kb 100k-ig, hogy ha érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest