Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Warter #3646 üzenetére

    igazából nincsen értelme összehasonlítani az asus és egyéb alap kategóriás gépekkel, már a dobozból kiemelve meglepődsz, hogy ennek van súlya, érezni, hogy nem pléh lemezekből tákolták össze. masszív az egész ahogy van.
    bődületes mit tud a max és milyen minőségben és sebesség mellett. teljesen más világ. :)
    rádugtam hdmi-vel az avr-re, bedugtam a wifi usb sticket hozzá, adja magát a menü, egyszerű és könnyen kezelhető, megadtam a wifi-m, frissítette magát és már megy is, mindent visz amit eddig próbáltam vele. a képminőséget kipróbáltam már a g30-on és a hc4000-ren is, oda-vissza az oplay-jel, teljesen más érzés a képet nézni, a színek, a mélység, a sebesség..
    nekem még legelső oplay-em van, a fejlődés nekem döbbenetes. elképesztően jó ez a max :)
    nem kevertetem ki vele a hangot bitstream-ben továbbítom, mert azt úgyis az avr-em csinálja meg. átállítottam még automata helyett 1080p 24hz-re, patika.

    egy valami van még ami fura, néha egy ezred másodpercre megröccen, megragad a kép. nem tudom eldönteni, hogy valamit nem jól állítok be, vagy egész egyszerűen a tömörítése a filmnek ilyen és ennyire tisztán a hibát is megjeleníti. gyanítom utóbbi lesz, mert minden filmnél más és más, van ahol semmi ilyen, valszeg annak hibátlan a kódolása.

    egy érdekességet még megtudtam. az új generációs dualcore sigma chip csak tavasszal jelenik meg az új dune lejátszókban, idén már semmi. a max kategóriás lejátszókban viszont már nem ez a dualcore chip lesz, hanem egy még fejlettebb, ami 3d-t is tud. a "sima" viszont valszeg leköltözik a smart sorozatba, vagyis ha valakinek nem kell 3d, akkor a smart-ban egy brutális lejátszót fog kapni meglepően normális áron! :)

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák