Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz AtHoS #8429 üzenetére

    Nem lesz kevés az 1GB. Általában azt szoktuk mondani, hogy 1GB-os opt partició, és 512 swap ajánlott, de igazából az opt partició (programok) nem szoktak többet kitenni 100-300 MB-nál, konfigtól függően. És igazából a swap kihasználtsága is 20 MB körül van nálam átlagosan, 4-5 torrentet futtatva (alap 32MB RAM-mal), így nem hiszem, hogy bármi gondot okozna, ha mondjuk 256 MB swap-et csinálsz. Tehát ha egy szerencsétlen esetben valakinek 512-es pendrive van éppen kéznél, még az is elég lehet.

    Tomato-ról infót itt a topicban találsz leginkább, főleg ha magyar nyelven kívánod. A Tomato wiki oldalt mgrincs fordította, és itt találod. Az optware csomagok telepítésének leírását szintén neki köszönhetjük. :-) Ezen kívül ha elakadsz kérdezel, és sokan tudunk segíteni.

    Az ewgets ecaddict szerzeménye, ha jól tudom, a leírás a csomagban van. Ha nem, akkor majd ecaddict kijavít. :-) És igen, jól jött le neked, támogatja az ingyenes rapidshare és data.hu-s letöltéseket.

    Gyári fw-t szerintem fél nap alatt kiismered, és átlátod, hogy semmire sem jó :-)
    Persze egy mezei router funkcióit az is tökéletesen ellátja, sőt azért még némi pluszt is ad, dehát attól (majdnem) mindenki többet akar.

Új hozzászólás Aktív témák