Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddict

    senior tag

    válasz r3pl4y #5620 üzenetére

    A shutdown WebUI script nem véletlenül nem PHP alapon megy. Eddig egyszer lett volna szükségem arra, hogy távolról újraindítsam a routert és ez pont a PHP miatt volt (ami behalt). A lighttpd meg minden más ment csak éppen miden ami PHP-ra alapszik (és ez nem kevés) elérhetetlen lett.
    Annak, hogy mindent egy fájlba tettem szintén jó oka van. Látva azt a szenvedést amit még egyszerűbb konfigok beállítás is okoz meg sem mertem kockáztatni, hogy bármi komplexebb (több fájlos) megoldást közzé tegyek.
    Sajnos azt elrontottam (nem ugrott be), hogy alapból vsz. nem mindenkinek van beállítva a CGI. Valamelyik hsz-ban ezt később pótoltam.

    Ha meg szeretnéd érteni a scriptet keresgélni kellene az abs-guide-ban.

    A javascript-es részhez meg valamilyen jó AJAX referenciát kellene keresni. Az sem véletlen, hogy AJAX stílusban mennek a parancsok. Egyrészt így meg lehet tudni mikor újra elérhető a router ill. a böngészőben felejtett ...?ACTION=reboot egy böngésző "restore session" után sem okoz véletlen router reboot-ot.

    Kb. ennyit tudok erről mondani vsz. ez is off volt.

    ### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========

Új hozzászólás Aktív témák