Új hozzászólás Aktív témák

  • r0by

    addikt

    válasz xrvman #4005 üzenetére

    Nem nagyon akarok beleszólni a dologba :) , de sokunknak már jó ideje megvan a router, s nagy elégedéssel használjuk.
    HDD halál itt még tudtommal senkivel sem fordult elő, de nem kötelező azt használnod. Használhatsz pendrive-ot is, de az tuti, hogy hamarabb elszáll, ugyanis azt kb. 10000-szer írhatod újra, bár lehet, hogy szép lassan feljebbkúszik ez a szám.
    USB nyomtatás is kb. 2-3 perc alatt megvan, igaz pár funkciót nem tudsz majd elérni, de ki a francot érdekel, úgyis látni fogom a papíron, hogy kifogyott a tinta :)
    Itt a legtöbb ember átlaguser-nek számít, én is így kezdtem (és még az is vagyok), ma már egy külön oldalt is szenteltem neki, hogy aki nem nagyon vágja az angolt, annak legyen alternatívája is.
    Hidd el nem nehéz a dolog, minden a helyére fog kerülni, de csak akkor, hogy ha egyáltalán belekezdesz. És csak egyszer kell beállítani, mire a végére jutsz, kenyed-vágod a linuxot, büszke leszel magadra, hogy igen, megcsináltam!
    Cserébe pedig lesz egy stabil, szépen menedzselhető routered, és még azon sem kell aggódnod, hogy hány sor fér be a virtual serverbe. Fájlba ugye annyit írsz, amennyit akarsz, iptables meg elbírja.

Új hozzászólás Aktív témák