Új hozzászólás Aktív témák

  • Digger

    senior tag

    Néhány napja írtam, hogy beteg lett a routerem, púposak lettek a kondik a nyák bal felső sarkában. Ezt könnyű volt orvosolni, némi forrasztással. Minden OK, közben végre megoldottam az R17 problémát és lecseréltem a fw.-t Tomato-ra. Aztán ma reggel megint azzal kezdte, hogy folyamatosan "nincs a kábel bedugva" üzenet, ami pár másodpercenként jött! Ez volt az eredeti hibajelenség is, a púpos kondikkal.
    Na szóval a púpos kondi nem az ok volt, hanem az okozat! A hibát valószínűleg a táp hibája okozta! Jó lett volna egy szkóp, megnézni, hogy milyen a tápon ülő zaj, de sajnos ilyennel már évek óta nem rendelkezem! Szerencsére volt a fiók aljában egy D-linkes táp, ami pont megfelelő paraméterekkel bír! Most reggel óta megy, remélem ez volt az oka!
    Én nem vettem észre, hogy a Tomatoval kisebb lenne a térerő, bár az R17 miatt lehet, hogy nem reális a tapasztalat. Én két lakótelepi betonfalon keresztül is netezek, laptoppal és UMPC-vel. Egyedül egy Nokia E51-el nem akar még összejönni, pedig már sokat görcsöltem vele! Állandóan "Az átjáró nem válaszol" üzenet van.

Új hozzászólás Aktív témák