Új hozzászólás Aktív témák

  • Lezl

    tag

    Az oké hogy az Asus hivatalos firmware 1.9.7.7 az 2008as...de
    ezeknél 1.9.2.7-es verzió van írva ami valami 2006-os alapú a linux kernerek persze frissek...legalábbis ha az a 1.9.2.7 az Asus firmware alapverzióját jelenti amire épül a linux...nem tudom. Lehet hogy nincs semmi köze a 2 verziószámnak egymáshoz.
    De ami tény hogy azzal a Tomatoval a speedtest 47-48 megát mért felraktam az original asust és 5 percel később 80 megát mértem. Jó hogy tényleg 1000x többet tud a Tomato és nem indul újra minden apró változtatásnál az nagyon jó dolog...de mint mondtam nekem a sebesség az elsőszámú van egy gépem ami a letöltést végzi, számomra túl macerás egy ilyen kütyüt letöltőgépnek használni mivel nagyon sok apró torrentet szoktam szedni halom különböző oldalról aminek a kezelése szerintem macerás lenne.

    Annak idején én a környezetemben fellévő routereket próbáltam végig köztük egy 150 ezer forintos cisco-t és végső elkeseredésben próbáltam ki ezt az asust, mert az összes router küzül ez volt a legolcsóbb darab így nem néztem ki belőle ezt a sebességet. Annak idején ez valamilyen csereügylet folyamán került hozzám igazán nem is voltam tisztában vele hogy igencsak jó kis darab.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák