Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddict

    senior tag

    válasz Medve_papa #12188 üzenetére

    A rossz hír hozóját nem szokták szeretni és nekem van egy rossz hírem:

    Ez így nem fog menni. Jószándékú/hozzáértő fórumozó nem fogja vállalni, hogy beállítja neked a routert (ellenszolgáltatás fejében sem, ha jól rémlik ez tilos is a fórumon).

    Azért nem mert akármilyen jól van beállítva bármikor történhet valami (áramszünet-sérült fájl rendszer, véletlenül letörölsz valamit stb) és kezdődik elölről a történet.

    Ha neked 15 éve van géped akkor talán nem ismerettlen a DOS. Itt is valami hasonlót kell csinálni. Az fdisk is szinte ugyanaz.
    És vannak jó tutoriálok, mint pl. ez: Link vagy ez: Link.

    Röviden: Ha elakadtál dobd be ide és majdnem mindig lesz valaki aki segít.
    A particionálást formázást meg lehet PC is csinálni. Erre vannak grafikus programok is akár Windows-ra. Konkrét ingyenes programot nem tudok ajánlani neked, mert alapvetően Linux-ot használok ott meg erre ingyenes programok kavalkádja (qtparted, gparted stb, és lehet egy live CD is elég hozzá) van, de biztos lesz aki ebben is tud segíteni.

    A nyiottság új dolgokra a kulcsa, hogy akár 50-60 évesen is találjon az ember munkát a munkarőpiacon. Persze sokan vannak akik azon sírnak, hogy 50 évesen már senki nem akarja őket fogalkoztatni. Talán nem vélettlen...
    Bocs az offért

    [ Szerkesztve ]

    ### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========

Új hozzászólás Aktív témák