Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddict

    senior tag

    válasz mobilizmo #2057 üzenetére

    Kb. 2.5-3x gyorsabb mint az elődje (NFS-el nagyon jó).

    Stabilitással még nem volt gondom (Oleg firmware-t használva) bár tény, hogy nem törekedtem arra, hogy hogy tudnám lefagyasztani.
    Normál használat (beleértve webszervert távolról elérve, torrentet, lokális fájlmegosztást stb.) mellett a szolgáltatómnak instabilabb volt a szolgáltatása mint a router (gyakorlatban az elmúlt időszakban kb. negyedévente volt olyan, hogy telefonálnom kellett, hogy nincs net és elismerték, hogy náluk van a gond és router újrainítása nélkül megoldódott).

    Egyébként anno sem fikáztam, próbáltam tényszerűen leírni amit tapasztaltam. Ez a router direkt folytatása a WL-500 családnak. Kb. azt kapod, csak kicsit gyorsabb ill. n-es WiFi van benne ill. a több RAM miatt nem kell buherálni (bár vsz. az enyém garija már rég lejárt, még mindig nem néztem bele se).

    Ami még érdekes lehet a WL-500 típushibának tekinthető táp problámák mintha itt megszüntek volna (legalábbis még nem olvastam róla). Hozzá kell tegyem nekem a WL-500gP-vel sem volt gondom, mindig külön tápról ment ill. ma is megy a 2.5-es HDD.

    Tény, hogy vannak (ill. voltak) olcsóbb routerek is, viszont itt amit kapsz a pénzedért talán jobban kiszámítható, több firmware között lehet válogatni stb.

    Itt megjegyezném semmi közöm se az Asus-hoz, se a többi céghez aminek valami köze lehet a routerhez.

    ### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========

Új hozzászólás Aktív témák