Új hozzászólás Aktív témák

  • mmuukkii

    újonc

    Kedves profi felhasználók!

    Nekem is megjött a zsír routerem tegnap délután, eddig TP-linket használtam. Segítséget szeretnék kérni több dologban is.
    A környezet: DIGI 500-as net, adtak ZTE F668-t, ugye ebbe dugták az optikai kábelt.
    Ebbe a ZTE-be megy két IP kamera és az ASUS router. Telepítéskor felajánlotta a legújabb firmware frissítést, rábólintottam, így a legújabb gyári van fent. Végigmentem a beállításokon, elolvastam a mellékelt magyarázatokat, és mindent bekapcsoltam amit józan parasztként bekapcsolhattam. Van 2 gyerkőcöm, ezért szűréseket is beállítottam.

    - Próbáltam a felhős szolgáltatást benyomni, hát nem sikerült. DDNS-t kellene beállítani, de azt mondja, hogy mivel a ZTE router mögött van, ez így nem fog menni (IP cím miatt). Mit kell beállítani, hogy menjen? Így semmilyen Cloud-os dolog nem műxik, se semmilyen távoli elérés. Fontos, hogy a ZTE-n nem használom a WIFI-t, de használom a DHCP-t a rádugott kamerák miatt. Szeretném elkülöníteni az ASUS alhálózatát, mert a szomszédnak is engedtem nézni a kamerákat (utcát, közös bejárót néznek), de nem szeretném ha beférne a hálózatomba.

    - Benyomtam az USB2-be egy vinyót. Samba megy. De a vinyó folyamatosan teker. a TP-link az lekapcsolata. Itt nincs alvó mód?

    - Van egy LG smart TV-m. Még nem a webOS-es, de eddig szépen ment a DLNA a TP-Link-ről. Most itt nem akar menni, sőt, akadozik a hálózatelérése is.

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák