Új hozzászólás Aktív témák

  • Peter Kiss

    senior tag

    válasz Amilo02 #20742 üzenetére

    Teljesen hasonlóval kínlódtam, kínlódok, elvileg hasítania kellene mindennek, de gyakran 300-350 Mbit/s limitbe ütköznek a laptopok a routeren (AX86U) és a node-on is (AX4200). Kattintgattam minden beállítást, 80/160 MHz-en, különböző csatornákon, de úgy tűnik, hogy véletlenszerű a dolog, legalábbis nem tudtam kihozni semmi perdöntőt. Írtam supportnak is, mert tényleg teljesen értelmetlen hiba, de nyilván az előre megírt dolgok jönnek jobban, reset, hogyan működik a WiFi, bla bla.

    Egy dolgot nem néztem meg, hogy mi történik akkor, ha kézzel fixen adok csatornát, vagy automatán hagyom, ennek önmagában nem kellene befolyásolnia semmit, de ki tudja, mi bugzik esetleg (erre azért gondoltam, mert most úgy hagytam ott, hogy jó a tempo, csatorna auto (100), előtte mindig kézzel állítottam csatornát, igaz, akkor is 100-asra).

    Beamforming (universal-t leltem meg, hogy jobb, ha tiltba van) és OFDMA beállításokkal kísérleteztem (disable minden, ez tűnt úgy egyszer, hogy segít, de nem, mert egy sima újraindítás után megint lassú volt).

Új hozzászólás Aktív témák