Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    válasz Angel1981 #2719 üzenetére

    Általában nem szerettem soha a pvp-t az mmorpg-ben (játszottam párral, kb. minddel :) ), de a wotban ez a lényeg, és jó ez így, legalábbis alapötletként. Itt is ezzel fogom tolni, a pve-t viszont nagyszerű húzásnak tartom, mert:
    - ki lehet fullozni a tankokat, nem kell a stock tankkal +2 tierben szenvedni. A mai napig rángat a szemem, ha eszembe jut a stock Tiger P, mire az első szikláig elvonszoltam volna magam vele, 3x lőttek xarrá a T8-9-esek.
    - ha felbaxom magam a pvp-n, mindig lehet idegnyugtató köröket menni pveben. Valahogy még a csapatmunka is jobban működik, úgy látszik, 5 random ember még együtt tud működni, 15 már nemigen.

    A 10% rng meg hatalmas előny, már régóta szeretném a wotban is. Valahogy másképp is van megoldva, itt max lepattan, vagy nem üt át. A wotban bezzeg elszáll a lövés a Holdba, meg felszántja a földet. A végeredmény ugyan ugyanaz (0 sebzés), de mégis, nekem hatalmas különbség bosszankodásban. Ha lepattan, akkor azt egy vállrándítással tudomásul veszem, így jártam, de a beszűkülve Holdat lövéstől az asztalt vertem.
    A másik a spotrendszer: itt számtalanszor előfordult, hogy felspotolodótt egy enemy, lőttem, tolattam - eltűnt, előre mentem - visszajött, megint tolattam -megint eltűnt, és így tovább. Világosan és egyértelműen látszott, mikor vagyok látótávhatáron és az egyértelműen működött. A wotban meg egy nyílt mezőn közeledő - mondom, közeledő - hegynyi T29 vált simán köddé.
    Ezek csak a tények, de ezenkívül van valami, amit nem tudok objektíven meghatározni, ez az élményfaktor. Amint írtad te is: a wotban 3 év után én már 80% idegeskedés-20% szórakozás keverékkel "játszottam". Itt egy 5-15-ös vereség után is vigyorogtam és mentem a következő csatába. A felsoroltak együtt okozzák azt, hogy most az aw szünetében sem akarok wotozni, pedig feltelepítettem, kimodoltam, csak tolni kellene. De nincs hozzá kedvem...
    A wotot zseniális ötletnek tartom, az üzleti modelljüket tanítani kellene, de a gyakorlati megvalósítást már elizélték, nem kicsit.

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák