-
IT café
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz horvathkrisz #22350 üzenetére
Lehetőleg ne FB-ről linkelj. Nem tudom mi van a képen, de ne fénykép legyen.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
zseko
veterán
Nem gondoltam, hogy ennyire nem egyszerű Mennyire lehetek kritikus? Az orra és a szája valahogy nem tetszik. A válla is furcsa, asszimetrikus. Nem szeretnék a türelmetekkel visszaélni így lehet inkább keresek olyanokat amik jobban megfelelnek, és majd a másik topikban kérdezek. Így egyébként miért nem felelne meg, nem elég rajzszerű?
HR24.hu
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz horvathkrisz #22350 üzenetére
A hannibálos "kérést" már dobtad is?
(#22353) Neurotoxin: nem kifejezetten jók... majd kiderül, hogy a többiek látnak-e valamelyikben valamit.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Neurotoxin #22353 üzenetére
Van itt egy Hulk Patton. Ugyan zöld, meg kék csíkos a haja, de egy color change kevésbé macera, mint egy 0-rólvaló szinezés.
Még ezt találtam.... a festmény szerű képek sem szoktak működni (ez is erős kihívásokkal küzd, pl. A szeme körül), sajna ráadásul túl realisztikus, de hátha lát benne valaki fantáziát...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Lall
veterán
Lehet, hogy ezt egyszerűbb kiszínezni. Csak sajna nem jó oldalra néz. Valamiért nem megy a linkelés, de a Lakerses felsősre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
krokk
senior tag
azt elfelejtettem, hogy ezek nem tetszenek
Illetve előző hszedre: a fej és csápméret oké. szerintem a szárny is jó viszont az első képhez adnám hozzá inkább a szányat meg megnézném kezekkel is ha nem nagy gond és belefér. amúgy már ezek is nagyon tetszenek de a kezeket hiányolom
[ Szerkesztve ]
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
-
krokk
senior tag
válasz tailor #22370 üzenetére
nagyon jó
nekem a középső tetszik, de lehet egy kicsit meg kéne vastagítani a körvonalakat ahogy Wyll is jelezte.
De részemről a középső a nyerőmod:
jah hogy ez már a vastagított... akkor a középső[ Szerkesztve ]
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
válasz tailor #22373 üzenetére
Köszönöm ezt kérném.
Elvitelre mennyi lesz?#22373: okés
akkor most:
a, várok türelemmel
b, elkezdek privátban bombázni moderátorokat, azzal a szöveggel, hogy te mondtad, hogy fizessem le őket
?
én az a,-t választanám[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
Arcképgyárosok!
Valamelyikőtök lát fantáziát a (#22361)-es hozzászólásomban szereplő ötletekkel kapcsolatban?Előre is köszönöm!
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Tikakukac
titán
Végignéztem pár részt és előrébb nem jutottam, nehéz jó képet lőni a sorozatból, a kérdésem az, hogy mit kell még ezen faragni, illetve mit kell még tenni, hogy ez bekerüljön a pingvinem helyére?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MODERÁTOR
válasz Neurotoxin #22380 üzenetére
Eléggé logo-jellegű, arról nem beszélve, hogy nagyon nagy.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Neurotoxin
őstag
Tényleg nem egyenként szeretném beillesztgetni, de ezek közül van olyan, amelyik még nem foglalt?
Prioritási sorrendben:
1.hsz? ha jól tudom egyik sem foglalt
[ Módosította: koxx ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz Neurotoxin #22382 üzenetére
Átnéztem 2x is minden meglévő avatart, "War machine"-t nem találok, szóval ha megoldható, rá esett a választásom.
[ Módosította: Ndruu ]
-
Wyll
őstag
válasz Neurotoxin #22383 üzenetére
Volt itt is egy War Machine:
Csak mutatom/mondom.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Neurotoxin
őstag
válasz Neurotoxin #22385 üzenetére
Tamoo és Wyll, rátok bízom, nekem az általam linkelt, "javított" változat is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz Neurotoxin #22386 üzenetére
Ndruuval kell megkonzultálnod, mivel ő csinálta őket. Szerintem is jobb a lekerekített vállú amúgy, de a másiknak meg jobb a pofája Ennyi az én sk véleményem.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Tikakukac
titán
Nos, röviden kitárgyaltuk, nem ragaszkodom a sötét képhez.
Akkor viszont adjanak útmutatást a modik, hogy Zoknipóc itteni karaktere mit kívánna még, hogy megkapjam. Köszöntem.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Neurotoxin
őstag
Kedves Ndruu!
Választásom a War machine-ra esett, nekem az eredeti általad készített változat ez jobban tetszene, Wyll szerint probléma lehet a válla, ezért ha nem probléma, szeretném ha átalakítanád lekerekítettre.
Természetesen ha nem megoldható, megfelelő lesz számomra a "javított" változat is. Engedélyem Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz Neurotoxin #22377 üzenetére
Egy próba tőlem:
-
bul07
nagyúr
Üdv Arcképgyárosok
Megkaptam az engedélyt egyéni arcképhez.
Utolsó pár napban elég sokat törtem a fejem hogy mi is legyen, és találtam egy megfelelő karaktert Todd személyben, íme a kiinduló képek :[link],[link],[link],[link],[link]Reménykedek benne hogy megoldható
Előre is köszönöm a munkátokat
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MODERÁTOR
Jó estét kívánok
Hát kapufa, kérlek olvasd el ezt, mert úgy tűnik, hogy nem tetted meg.
Nézelődj körbe itt, de elsősorban ne a realisztikus képekre repülj rá, hanem inkább az ilyenre, vagy az ilyenekre (magyarul a rajzfilmszerű de nem realisztikus képeket keresd).
szerk.: ja és azt is vedd figyelembe, hogy az arcnak jól kell látszódnia. Tehát ha le van vágva a fele, vagy valami nonfiguratív szutyok bortíja, az nem segít abban, hogy arckép legyen (ja és nem a lidérces mintára gondoltam a fején).
Btw. az ötlet nagyon jó, ő eszmbe sem jutott
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest