Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hova lett a data center, mert ma katasztrófa amit a játék csinál, kb 300-as lehet a ping, mondom váltok valami közelebbi szerverre, erre már nincs ott alul a data center
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
xkoti
senior tag
Elvileg ha bekapcsolod a játékot a legelején tudod csak kiválasztani , szóval első indításra se volt ott ?
KO
-
addikt
A srác, aki a TF Legends youtube csatornát viszi és a videókat csinálja (funny fails, top plays) most megindította az Apex vidiket, érdemes csekkolni. Starters Guide
Tegnappal ellentétben ma morci vagyok, kb 8-9 meccsből a legjobb helyezésünk egy 3. hely volt és egész nap volt 2 killem annyira fullretard voltam. Jó nagy tanulógörbe lesz ez.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
saen
veterán
Kipróbáltam a játékot, meg is lett az első győzelem randomokkal Persze mákom is volt, jó csapattársakat kaptam, én supportáltam, de egy killem azért lett.
Egyelőre még nagyon tanulom, hogy mi hol és miért, eléggé nem vágom, hogy mivel hogyan érdemes. A játék nagyon bejön így elsőre, sokkal jobb a gunplay, meg kevésbé tűnik bugosnak, mint a PUBG. Azt hiszem sokat leszek itt a topicban -
M^xx
aktív tag
Húú gyerekek egyre jobban érzem a gamet. Persze fegyver is kell, de sikerült két komplett squaddal lemészárolnom, szinte egyedül, randomok kiléptek már az első attackban, pedig sikerült őket felszedni, de nem várták meg, hogy lehozzam őket. Utána találkoztam egy komplett squatal és sikerült mindhármukat megülni.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
AMD Power
titán
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #317 üzenetére
Nem lehet, hanem biztos. De mióta drivert frissítettem, azóta cdak meccs után dob ki a kezdőképernyőre a menü helyett.
Nem baj, majd Respawn szóp EA-nek, hogy csoportosítson át pár BFV szervert, úgy se játszanak vele
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
sirdenis
tag
Valami társkereső táblázatot nem szeretne valaki készíteni ? Vegyetek fel. Origin: sirdenis88
-
AMD Power
titán
3 kills! Ugy orultem neki mint majom a farkanak!!
-
Rage47
veterán
[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Eddig rendben van. Ha a tartalom is rendszeresen és jó minőségben érkezik. Valamit a csalókat is kordában tudják majd tartani. Még akár hosszú életű sikersztori is lehet belőle!
D-day 2002-01-04 01:54
-
gyuromoj
veterán
Tegnap volt idom, így úgy gondoltam hogy adok egy esélyt a játéknak.
Belement 3-3,5 óra, de egyelőre bejön.
Igaz az kicsit rossz volt, hogy szinte minden meccsen top5 és párszor top2 lett... remelem hamarosan be figyel egy win és akkor kicsit jobb lesz a hangulatom is.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Aventador91 #327 üzenetére
Szerencsére az Anthem veszély engem nem fenyeget.
We are only Stardust...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Btw a legtöbben nyilván észrevették, de PC-n és Xbox-on ha van EA/Origin Accessed, akkor kapsz 1000 kreditet, amiből vagy tudtok venni 10 ládát, vagy egyből megnyithatjátok az egyik új karaktert. (Az ingyenes/trial Access-el is működik elvileg a dolog)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mert ott nincs Access. Hogy miért nincs? Sony szerint nincs rá szüksége a felhasználóknak. (Persze ez már régi téma, 1-2 hete pletykálják, hogy terjeszkedik az Access és szóba jött a PS4 is mint új platform.
Live-Die-Respawn
-
Rage47
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Van itt bárki, akinek lenne kedve játszani (PC-n)?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
saen
veterán
Közben verseny van twitchen, fél millió felett a nézőszám. Elég jól teljesít a második héten
-
xkoti
senior tag
Srácok most tudtam megvenni a mirage karaktert piszok jó
Simán be tudtam menni 3 ember közé úgy hogy észre se vettek és felszedtem a haverokatKO
-
AMD Power
titán
válasz Aventador91 #340 üzenetére
Beszaras.... mibol el az ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest