- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
unclefucka
senior tag
válasz K Norbi #40396 üzenetére
Légy nyitott! Nem csak epic-fight -ból áll a világ. Rengeteg műfaj van, ami érdekelhet, csak még nem tudsz róla.
Az nyitás kétféle képen zajlódhat: egyből kapsz egy nagy adag "minden mást", vagy fokozatosan.Ha fokozatosság elvét követjük, akkor itt van pl. a High School of the Dead
Vagy mondjuk egy Toaru Majutsu no Index (ebből sok-sok folytatás készült és még nincs vége).
Ha nem veted meg a minőségi vígjátékot (persze harccal keverve) akkor One Punch Man. Rekeszizmok reszkessetek!Ha nyitott vagy más műfajokra (mondjuk ecchi / borderline-hentai), akkor ehune' egy kis Kiss X Sis meg a sorozat belőle. Az OVA-k és a sorozat epizódjai egy kicsit keverednek, ha érdekel, akkor előkerítem a sorrendet.
Másik, teljesen különböző műfaj (Slice of Life): K-On!, a folytatása és a film.
Keményebben emészthető, de kétségtelenül remekmű: Steins;Gate
Ez itt csak a jéghegy csúcsán ülő hangyának a hátára ragadt mikro-porszem.
#40398 ZedMester: Én pl. nem nézem a Love Live! -t.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
bandiras2
senior tag
válasz K Norbi #40399 üzenetére
Az előző hozzászólásomat vedd magadra, mert véletlenül rossz helyre nyomtam.
valamint LQrtam a hellsing linket, Ne azzal kezdd, és itt is jó az ENG DUB.[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
alevan
őstag
Ha 18 felett vagy, kezd a Boku no Picoval, utánna Shinsekai Yori és harmadiknak Clannad (+ After Story)
De ha maradnál a Dragon Ball stílusnál, Hunter x Huntert melegen ajánlom.
(#40398) ZedMester 6+ éve nézek animét, 3+ éve követem figyelemmel (főleg read-only módban) a topikot, de még mindig nem értem a LL függőséget. Abban a pillanatban, hogy olvasom egy leírásban az "idol" szót, ment feketelistára.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
mekker
őstag
válasz K Norbi #40389 üzenetére
Gintama, Beelzebub, Broken Blade, Evangelion, Ao no Exorcist, Bleach, Fairy Tail, Fate, Gurenn Lagann, Sword Art Online, Full Metal Alchemist: Brotherhood, Trigun, Cowboy Bebop, Attack on Titan, stb.
Uraharashopon találsz sok mindent magyar subbal is, innen elég egyszerű nézhető címeket keresni. Felirat nyelve szerintem holt mindegy - ha nem dzsunka embertől van, akkor jól lefordítják angolról. Az angoltudás inkább ahhoz kell, ha valami friss, vagy kevésbé mainstream cucc is érdekel, vagy ha bonyolult a nyelvezete/a nyelvi stílusa egy műsornak, és minden átfordítás egy újabb hibafaktor.
(Amiket felsoroltam, azok sztem minimum 3 példányban le vannak fanubozva magyarul.)Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
A fő 'szakterületem' a loli / slice of life / 4koma / romance / josei / cyberpunk, különösen nagy rajongója vagyok az Aranykor OVA-inak ('87-'94/'96), Pioneer LDC anime-oknak. Egy high-end LD player még befigyel egyszer a TV-állványon.
Ebben a posztban van pár link a személyes toplistákhoz (egy top 20+2, ill. műfajokra lebontva, külön top 5-ök); [link]
Igaz, azóta eltelt több, mint 1,5 év, de még nagyjából helytálló (min. ~90%) a dolog (a hentai-részleg pl. kicsit update-elődött azóta ) .
Kodomo no Jikan cikkem: [link] + anime tl;dr: [link]
Ezt ugye nem lehet kihagyni.Aa! Megami-sama-ról pár szó: [link]
Macross-okról egy kis info külön: [link] és [link]
Külön Macross Plus-ról pár szó: [link]
A Macross Frontier után még jön az azóta megjelent Macross Delta + Macross Delta movie. Ahogy nézem, 2018-ra is ígérkezik egy új installáció.
Szóval a legfrissebb relation graph: [link]Itten némi cyberpunk (+kis mecha) ajánlás, kibővítve: [link]
Pár zenés anime: [link]
Pár movie, külön is: [link]
Néhány korrektes slice of life / iyashi kei: [link], ill. [link]
Egy-két jóféle ecchi, slice of life köntösben: [link]
Egy kis OST-ajánló: [link] és [link]
Aztán ott van még ugye a..---------------------------------------------------------
Itt anime beszerzésről, fansub csapatokról némi info; [link]
Egy-két tracker (pl. kat és isohunt) ugye már nem él, a nyaa[pont]eu meg nyaa[pont]si lett, de alapvetően még mindig jó irányadó.
Első körben ez így talán kimerítő válasz.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest