Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Me
tag
Közben én is próbálkoztam, meg fórumoztam.
Az alap: a NAVI ikonon kiválasztod, melyik app-ot akarod használni. Nekem 3 lehetőség van. Ezután háttérben elindítod az adott nai app-ot,, majd a HOME-mal visszatérsz az AMAGA-hoz
Sygic: jobbra, balra, egyenesen nyilakat rajzol a navi kör felső részén, középen a következő manőverig lévő távolság, alul az aktuális utca. A háttérben meg beszél a csaj.
Maps: felső részben fix navi ikon, középen a távolság, alul az utca.
A Yandex volt a harmadik ajánlat nálam, de leszedtem, mielőtt végigjátszottam volna, nem volt túl aktuális a térképe.
Szóval futni kell a nav appnak háttérben. OFF-ba tettem, mert inkább app, mint fejegység téma, de azt hiszem, ki is veséztük. Köszi a türelmet a többiektől. -
Per Me
tag
A Yandex az alap, állítsd át Maps-re. Nyomj hosszan a közepére, azt hiszem. Térképet nem fog mutatni, csak nyilakat, meg távolságot.
Ja, 6-os droid van az enyémen. Keresésnél semmit nem állítottam, ott volt a mikrofon, rányomtam, és feljött a párbeszéd ablak.[ Szerkesztve ]
-
Per Me
tag
válasz sityupityu #1402 üzenetére
Vannak autó típusok, ahol a piros és sárga vezetéket fel kell cserélni a csatlakozóban (vagy átalakító).
[ Szerkesztve ]
-
-
Per Me
tag
válasz bokarcsi71 #2181 üzenetére
Nézted ITT a leírást?
-
Per Me
tag
-
Per Me
tag
válasz b4lukapitany #5727 üzenetére
Én biztos nem.
-
Per Me
tag
válasz HoppMaster #5746 üzenetére
Talán szeretne frissítésért menni netre, és nem tud. Próbáld meg kikapcsolni az automatikus rendszer frissítést, hátha.
-
Per Me
tag
válasz HoppMaster #5748 üzenetére
Ki tudja, megvan-e még a hely, ahova mennie kell?
Gondoltam, ha nem engeded ki, kiderül, hogy ez-e a baj, vagy maga az app fekszik meg. -
-
Per Me
tag
válasz westcoastog #6085 üzenetére
Mi történik, ha az eredeti helyén van a SIM, nem a kivezetett helyen, és nincs rajta hosszabbítás? Próbáltátok?
-
Per Me
tag
válasz ETiborough #6141 üzenetére
Általában a Factory menüben szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest