-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19581 üzenetére
Milyen rendszer van azon a szifonon ... igaz nekem sima i6 van de soha nem tapasztaltam ilyet, 15-20 alkalmazások között is tudok váltani (nem tölt újra) és sehol sem laggol, talán a 9.2 -el még 1-2 helyen meg-meg döccent de az új 9.3.1 frissítéssel már ezt sem tapasztalom !
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19585 üzenetére
Akkor azt a telefont újra kell húzni, nálam legalább 20 alkalmazást nem tölti újra !
(#19587) no more
S6 az elején addig volt jó míg szét nem b*szták az egész rendszert, Applenél teljesen más felfogás van a frissítésről ott tényleg minden pici apróságot javítanak, Samunál meg olyan frissítéseket adnak ki hogy vásárold meg az újabb csúcs telefont, nem véletlenül b*szák ők el ezeket (tudom összeesküvés elmélet) !
Az mondjuk lehet hogy a FHD miatt döcög a Plus, hát ez van ...
Mondjuk az 5S is folyékonyan működik, szinte van olyan gyors mint az i6 !
Nem mondom azt hogy tökéletes a telefon, de számomra Nexus 4 után ez a legkompromisszummentesebb az egész
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19595 üzenetére
Persze mert háttérbe fagyasztja az appokat, de ettől még ugyan onnan fojtatod !
Ja mert az Apple arról híres, hogy nem b/ssza el a frissítéseket és nem a hardver végső korlátjáig adják ki
S4 hol van pl. egy i5S -hez képest ?
Páromnak S4 van, gyereknek 5S és összehasonlíthatatlan a 2 telefon
De itt is látszik jól hogy miről beszélek 4GB vs 1GB/ RAM
Viszont az tény hogy lassan az iOS -nek is kell a 2GB/Ram ... ez a fejlődés !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19598 üzenetére
Persze amint újraindult az app
Lehet hogy velem van a baj ... 20 alkalmazás és nem tölt újra
(#19600) legiaap
N6P szerintem valamivel szebben és erősebben szól !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19602 üzenetére
Azért az újra tölt, vagy ugyan onnan folytatódik az nem mindegy
Hol tölt újra ? mit veszitek felhasználói élményben
3:20 -nál Messengernél folytatom az írást, szóval nem értem mit mondasz ... azt hogy a fagyasztott alkalmazásnak kell 0.0001 másodperc hogy elinduljon az nem jelenti azt hogy az egész alkalmazás újratöltött, de lehet hogy én vagyok hozzá a h*lye
(#19604) Syl
Ez nem bizonyítás és én pont lesz*rom az Apple -t hamarosan váltani fogok, de ezt muszáj volt érzékeltessem mert nem igaz, nem tölt újra !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Persze ... úgyis azt mondjátok akkor pedig nem mindegy hogy ki mit gondol ? elegem van már folytom bizonygatni hogy pont lesz*rom !
Ha annyira sz*r lenne már régen váltottam volna ahogy eddig is mindig ezt tettem, egyelőre jó nincs vele különösebb bajom (használom és kész)
(#19607) legiaap
Gyárilag nem tudja ... fizetős alkalmazások lehet, de nem a legjobbak !Jah hogy most a HTC -ről van szó (Manual Camerával megoldható)
Ha a HTC -re gondolsz akkor az csak érintés érzékeny és nem benyomható !
Szerk.
Nálam esélyes a One 10 csak élőben meg kell majd nyomkodni, méretben tökéletes, legerősebb SOC, legjobb kamera, legjobb szoftver és támogatás stb. !
Hiányzik kicsit a droid, főleg a vissza gomb miatt ami szifonon nagyon zavaró !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19611 üzenetére
Ez tényleg gáz ... de hogy a fenébe ? ennyit számít a FHD vagyis emiatt több memóriát eszik az alkalmazás ? vagy FHD -ra nincs lekezelve normálisan a multitasking ? vagy nem értem ... most már látom hogy miről beszélsz
Szerencsére nálam nem ilyen vészes a helyzet, ha ilyen lenne akkor már szinte biztos hogy régen repült volna a levesbe mint a többi
-
w333
félisten
válasz Quqesz #19617 üzenetére
Hmmm ... szerencsére még nem tapasztaltam ilyet, szóval a frissítésekkel egyre jobb a telefon, ha majd rosszabb lesz akkor megy a levesbe
Viszont rengeteg ismerős még i4S -t használ és még ők is elégedettek, pedig már nem mai csirke ... majd meglátjuk mit hoz az iOS 10
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből a perből, bár kicsit összeesküvés elmélet !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Ezen besírtam ... On*Android és az iPhone 6 már repült is
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19663 üzenetére
Nagyon gyengus ez a szifon ... a FHD jól visszaveszi a teljesítményt !
-
w333
félisten
Hát srácok ez a N6P az összesnek csúcsnak odavág kamerában ... durva !
-
w333
félisten
válasz legiaap #19717 üzenetére
Egyetértek ... b*zi egy megoldás ez hogy a Zedgéhez is itunes kell !
Illetve én ritkán utazom buszom (szerencsére) de pl. plázákban vagy nagyobb helyeken mikor valaki kap egy értesítés vagy hívást mindenki előveszi a telefonját előttem és a hátam mögött is legalább 20 ember ... igen elég vicces
(#19716) legiaap
Ez most vagy kamu az összes, vagy valami parafenomén ez a gyerek
MM. diszkréten próbáltam feszengetni a N6P és semmi, atom erős az a telefon !
(#19715) leslien
Nem rossz az S7 de szoftveresen nekem lassú és akadós, illetve túlélesít mindent
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
HTC 10 vs iPhone 6s Plus, Galaxy S7, LG G5: low light camera comparison
Szerk.
Microsoft sold only 2.3 million Lumia devices in fiscal Q3, down 73% year-on-year
Azért ez a 73% -s visszaesés nagyon durva ha így haladnak tovább még 2 év és lehúzhatják szépen a rolót, 3 évvel ezelőtt azt mondom a WP topikban hogy a windows phone halálát a csempe fogja okozni, akkor mindenki rám förmedt hogy jó lesz az 2-3 év múlva ... erre itt tartunk, a mezei usernek átlátható normális rendszer kell normális ikonokkal és alkalmazásokkal, de hogy még a Facebook sem fejleszt rá alkalmazást az szerintem mindent elárul a rendszerről !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quasi_modo #19778 üzenetére
Egyetértek ... nekem is a sima S7 ami még kézreál, illve az Edge kijelző két szélét lefogom a tenyeremmel akkor nem érzékel a kijelző
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19793 üzenetére
Szerintem is kamu ez a videó ... a HTC 10 ettől sokkal gyorsabb !
-
w333
félisten
válasz no more #19822 üzenetére
Én alapból 1 telefonomat sem hordom és hordtam még farzsebben ...
De ennyi erővel ha ráül valaki kb. minden telefon hajlik
Tökéletes telefon nincs, de ha most választanom kéne akkor HTC 10 és N6P szerintem ezek a legjobbak, meg talán még a Mi5 ami jó
De mindenképp várok még kicsit, szifon szerencsére még tartja az árát
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz akooos #19826 üzenetére
Szifon 6 -ban nincs és semmi hátrányát nem látom ... Link
(#19827) Quqesz
S6 -ban volt OiS nézd a felhőket az égen, bármit csináltam vele minden videónál így hullámzott az egész, így természetesen azonnal kikapcsoltam mert 1 FT sem ér, szóval engem hidegen hogy hogy van vagy nincs benne (nem érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Tegnap előtt (hétfő) egész éjszaka azzal zargatott a haver ... hogy barátnője húgának keressünk már valami olcsó de használható telefont, mondom neki Moto G, olcsóbban semmi jó nincs !
Na tegnap megérkezik a haver látogatóba, mondom neki menjünk el kajálni valamit, így is történt elmentünk az EuroCenterbe, mondom neki ha már itt vagy menjünk már el a StopShop -ba a fórumon írták hogy G5 már ki van állítva, na ez így is történt elmentünk ... a G5 -nek a hűlt helye volt csak az ártábla + telefontartó volt ott, csak a telefon nem, mondom f*sza megkérdem az eladót, eladó szerint csak holnap jön az árú (vagyis ma lesz) na király akkor megyek megnyomkodom a N6P -t hát az meg csontig volt merülve és még a töltő sem töltötte
Mondom havernap nézzük meg a többi telefont, végignéztük az összeset aztán kezembe került egy LG V10, brutál szép telefon meg minden, de nem fogott el az-az érzés hogy ez kell nekem (kb. ugyan azt tudta mint a G4) nézelődünk még 10 percet, mondom havernak hogy szerintem ajándékba nem egy használt telefont kéne venni hanem valami elfogadható de új telefont nézzünk körül hogy mi van !
Kb. 3 perc múlva rátalálok a WayteQ Talk 5H telefonra (amit még a melyik okos telefont vegyem topikban én is ajánlottam) és mindössze 13 ezer Ft volt, mondom erre azonnal le kell csapni, megkerestem egy kis eladó csajt hogy nekünk ez a telefon kell nézze már meg hogy miért ilyen olcsó és van e még belőle, a számítógépes rendszerük szerint van még belőle 2 db. elkezdtük keresni de sehol nem találtuk, már egy eladó srác is odajött ő is elkezdte keresni, mondja a csaj hogy menjünk be a raktárba nézzük meg ott is ... haver egyből jelentkezett hogy majd megy ő, na mondom egy nagy lóf*szt te maradsz itt a gyerekkel keressétek tovább én megyek a csajjal a raktárba, belépünk a raktárba mondom hangosan a csajnak úr isten ez itt "Eldorádó" a szemem előtt kb. 100 milliór Ft értékben csak szifon, Nexus, G4, Z5, stb. telefonok voltak, 15 perc keresgélés után feladtuk, kijövünk a haverom és az eladó gyerek sem találta meg közben nézem a kiállított telefonok fölött egy műanyagdobozban ott figyel a Talk 5H de rá van írva hogy 30 ezer Ft, mondom a csajnak szedjük már ki belőle nem lehet hogy az ára megváltozott és még a régi címke van rajta ? megnéztük és tényleg a régi címke volt, lecsipogtatta és 13.000 Ft na mondom király akkor ez kell ... korrektek voltak és megköszönték hogy segítettünk keresni, és így sikerül ezt a kis telefont ilyen olcsón megvenni
Stock Android 4.2.1 van rajta,egész fürge ... amire a barátnője húga használni fogja szerintem bőven elegendő lesz, ennyiért szerintem ajándék volt
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19856 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy az LG megérzi majd a rossz eladásokat !
-
w333
félisten
válasz legiaap #19863 üzenetére
Ez a legnagyobb baj az Android -nál, én már meg sokan itt a topikban tudnánk róla mesélni pl. leslien, s3nsitivity, Lecso
Ez a legnagyobb baj ahogy mondod .. megveszed és 4-5 hónap múlva jön egy még jobb telefon, és ha kicsit is telefon b*zi vagy mint mi akkor fél év után cserélgetni fogod, mert mindig lesz jobb telefon
Nagyon sok androidos telefonom volt már de egyikkel sem éreztem magam olyan jól mint a Nexus 4 -el akkoriban csúcs hardver, jó zene, jó kijelző, fényképező is jó volt stb. és jöttek szépen a frissítések majd mindenki röhögött a markában de mi már a friss 5.0 nyomkodtuk mikor az akkori csúcs telefonokon még Android 4.2 volt, ez a jó egy Nexusban soha nem érzed azt hogy hiányzik valami, mivel adott a csúcs hardver, a jó kamera és a sallangmentes tökéletesen gyors és friss rendszer, innentől kezdve hidd el hogy 2 évig nem nagyon fogsz más telefon után nézni, válthattam volna Nexus 5 -re is de a Nexus 4 olyan pöpec volt hogy nem nagyon volt semmi értelme váltani !
Aztán már 2 év után elavult, sebességgel még nem volt gond ugyan olyan gyors volt mint előte, de már kelett egy jobb kamera és nagyobb akku, ekkor tértem le a Nexus vonalról és megvettem a G2 -t ami egy nagyon jó telefon de a Nexus 4 közelébe sem ért felhasználói élményben, 4 hónap után eladtam és azt gondoltam hogy milyen jó lesz az S6 mert már végre fém + jó kijelző és sebességben is f*sza, aztán 3-4 frissítés után annyira szétvágta a Samsung a felhasználói élményt hogy elegem lett az Androidból és Nexus 6 / Nexus 6P pedig már túl nagy volt, így bevállaltam a szifon 6 -t, azóta is ez van ... de ezt ugye tudjátok !
Van még kivétel pl. a HTC na az például mindig is ugyan olyan jó volt mint a Nexus és most felcsillant egy kis remény hogy viszonylag elfogatható méret + jó kamera + jó kijelző és ugye a rendszer is nagyon jó és frissítésekben is kiváló az egész telefon ...
Én még mindig várok egy kicsit, majd a HTC 10 -t élőben akarom kicsit letesztelni és ha bejön akkor lehet váltani fogok rá, ha pedig nem akkor tényleg ott tartok hogy lesz*rom a nagy méretet és beválalom a Nexus 6P vagy inkább megvárom az újabb Nexusokat amik alig fél éven belül jönnek !
Szerintem jelenleg semmi jó nincs, a G5 csúnya + vannak vele gondok, az S7 egy időzített bomba bármikor tönkre vághatja a Samsung, főleg majd Note 6 érkezése előtt, más hirtelen nem jut tényleg eszembe
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na jó de az meg már fanatizmus ...
Androidnál nem azért cserélsz telefont mert egy fanatikus vagy, hanem azért mert kell a jobb kamera, kell a pörgősebb friss rendszer, kell a szebb kijelző stb., ezért mondtam azt hogy talán a Nexus és a HTC ami van olyan időtálló mint egy szifon és nem avul el olyan gyorsan mint a többi csúcs android telefon !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest