Hirdetés
- Bitcoin topic
- DIGI kábel TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- DIGI internet
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- C# programozás
-
IT café
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
A típusa M2007J17G (gauguin). Néztem XDA-t, de nem találtam rá való custom romot. Rákeresve, csak ezt találtam: [link] Nem tudom ez milyen rom.
Jók az alternatív appstoreok, ha kitudom takarítani a google-t a telóról, meg a felesleges dolgokat, akkor megpróbálnám használni a telót.
Néztem ezt a xiaomi adb/fastboot toolt, ezzel elvileg le lehet törölni minden alkalmazást, googles, xiaomis, mindent, nem?
Nekem ami lényeg, hogy tudjam a névjegyeket, emaileket kezelni, netezni, onedriveot elérni. Ahogy néztem ezekben az alternatív appstoreokban is megvan minden ami nekem kell (bb-n használt alkalmazásaim is elérhetőek androidosan)
Megmondom őszintén az utolsó androidos telóm még valami 2-es verziós samsung volt, azóta blackberryn voltam. Mivel nagyon nincs alternatíva, max a sailfish, de még az is erősen fejlesztés alatt van,ahogy olvasom, muszáj vagyok androidra visszatérni és, hát eddig megvoltam jól google, facebook, meg a társai nélkül és ezután is tartanám magam ehhez.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Használt, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest