Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolee0307

őstag

válasz crok #41438 üzenetére

A típusa M2007J17G (gauguin). Néztem XDA-t, de nem találtam rá való custom romot. Rákeresve, csak ezt találtam: [link] Nem tudom ez milyen rom.

Jók az alternatív appstoreok, ha kitudom takarítani a google-t a telóról, meg a felesleges dolgokat, akkor megpróbálnám használni a telót.

Néztem ezt a xiaomi adb/fastboot toolt, ezzel elvileg le lehet törölni minden alkalmazást, googles, xiaomis, mindent, nem?

Nekem ami lényeg, hogy tudjam a névjegyeket, emaileket kezelni, netezni, onedriveot elérni. Ahogy néztem ezekben az alternatív appstoreokban is megvan minden ami nekem kell (bb-n használt alkalmazásaim is elérhetőek androidosan)

Megmondom őszintén az utolsó androidos telóm még valami 2-es verziós samsung volt, azóta blackberryn voltam. Mivel nagyon nincs alternatíva, max a sailfish, de még az is erősen fejlesztés alatt van,ahogy olvasom, muszáj vagyok androidra visszatérni és, hát eddig megvoltam jól google, facebook, meg a társai nélkül és ezután is tartanám magam ehhez.

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés