Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Keeperv85 #14080 üzenetére

    Na közben hagytam a log fájlt ( az is meglesz ha sikerül), más megközelítéssel próbáltam kitalálni miért nem megy a youtube. ( mint írtam egyszer elindult és akkor csináltam a működő rendszerről nandroid mentést)
    Most csináltam a nem működőről is egyet. Összehasonlítottam, és csak és kizárólag a data rész különbözik.
    Elkezdtem összehasonlítani azon belül mi nem egyezik. Leszűkült a kör, és találtam valamit kizárásos alapon:

    Amit kipróbáltam, hogy ha a data/data/com.google.android.youtube/shared_prefs mappából bemásolom a youtube.xml fájlt a frissen telepített rendszer ( amiben nem megy a youtube) fentebb említett mappájába, akkor elindul a lejátszás. Érdekes hogy ugyanaz a méret, elvileg egyezőnek tűnik, a többi nem ugyanaz, de elég ezt bemásolni.
    Ha viszont a recoveryben csinálok egy wipe-cache/dalvik cache és factory resetet, utána újból belépek, újból feltelepítem a youtubot, stb, akkor már hiába írom ugyanúgy felül a youtube.xml fájlt mint az előbb, már nem lesz jó a lejátszás.
    Mi lehet a hiba a telepítőben?

    van egy majdnem ugyanilyen rendszer, az egyel régebbi, és abban tökéletesen működik a youtube ( ott más bajok vannak, azért nem az a nyerő)

    Nem lehet köze lokációhoz, esetleg rossz gapps-hoz ( illetve nem gapps van, hanem a zip-be integrálva a play és telepítés után lehet feltenni ami kell.

    Build.prop-ban vagy meta-inf-ben valahol módosítani valamit nem lehet? Vagy play beleintegrálása nem tökéletes? Hogyan tudok minimal gappst beintegrálni a rendszerbe? ( pl. ami youtube-ot gmail-t és pl térképet tesz fel automatikusan)

Új hozzászólás Aktív témák