Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz Terentius #19882 üzenetére

    Jól látod, csak sima jégkrémszendvics a készülék szoftvere.

    Mit is mondjak róla...
    A szokásos dolgokat nem részletezem, csak megemlítem: gyors, jó, mint minden ilyen hardverrel szerelt készülék. Sok más telefonhoz tudom hasonlítani, ami volt már a kezemben... Alapvetően nem rosszabb, mint egy ZP900, G3, W5 egy dolgot kivéve, ami a kijelző. Önmagában egyáltalán nem rossz a kijelzője (kb mint egy HTC Sensation), oldalról szinte 180 fokos a betekintési szög, alulról is jó, felülről egyedül nem olyan jó - de ez nem azt jelenti, hogy rossz, csupán csak itt előjön, hogy nem IPS. Még nem volt olyan helyzet, hogy ez bármikor problémát jelentsen vagy hogy emiatt kelljen másképp tartanom a telefont, de gondoltam, megemlítem. TFT kijelzők közül az egyik legjobb, amivel találkoztam.
    A vakuja nagyon erős lámpaként is, viszont zabálja az akksit, ha azzal világítok - valamit valamiért.
    A kamera jó képeket generál, megfelelő vonalélességgel, kontrasztos is, de a színek nagyon fakók - ami szoftveresen utólag jól javítható - HTC-ket hozza, de a korábbi N8-amtól nagyon távol van (mint mindegyik másik is).

    Talán az a legbeszédesebb, hogy bár havonta lecserélem a telefonjaimat, ez a készülék még mindig megvan és nem adtam el. Nem kimagasló semmi specifikációban, de ár/érték arányban nagyon jó volt, mikor vettem. Érdekes, hogy az elmúlt hónapokban az ára semmit nem csökkent, sőt, néhány helyen még nőtt is (pedig már jön a 03-as, minideal-en hamarosan megjelenik.)

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák