Aktív témák

  • Necc

    addikt

    válasz TRob1 #20906 üzenetére

    Még mindig nem értelek. Az eyecandy óra szerintem valahol itt kezdődik, ahol a túlcsicsomázott design már gátolja a gyors, könnyű és egyszerű leolvasás lehetőségét.
    Ráadásul azok az órák (amikre egyébként évek óta szükségem van) hol növelik nem elhanyagolható mértékben a készülék válaszidejét? Hol generálnak azok extra animációs időt ahol a szemeid csak a csillivilli animációt bámulják a készülékkel való interakció egyértelmű hátrányára? Mert ugyebár ez is a része lenne a teljes idézetnek.

    Igaz, eszik a RAM-ot, de a rendszer szerint ~3.5MB-ot ami alig több, mint 1%-a a teljes "user memory" -nak, szerintem vállalható.
    Igen, eszik rendszererőforrást, mert újra kell rajzolni percenként, ha az adott főképernyő aktív állapotba kerül, de mégis semmiség ahhoz képest mikor az eyecandy gömb formába préselve a júzer görgeti a listát.

    Akárhogy is, elrágódhatunk mi ezen az idők végtelenségéig, azon nem fog úgyse változni semmi ha a júzer eyecandizni akar a mobilján akkor eyecandy-t fogja nyomatni ezerrel, vagy a saját dolgait/szokásait megkönnyítve a funkcionalitásra fókuszál. :R

    Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

Aktív témák